keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Wille Rydman - Antisemitisti

Wille Rydman (Kok) hyökkää törkeästi juutalaisuutta ja juutalaisia poliitikkoja vastaan blogissaan.
Tutustuin Saul Schubakiin syksyllä 2008. Ensiksi pidin kaveria tavattoman rasittavana; omituisena, hyökkäävänä ja teoreettisuudessaan hieman elämänvieraana. Mutta mitä paremmin häneen tutustuin, sitä lujemmin opin hänestä pitämään ja häneen luottamaan. Saul osoitti kerta toisensa jälkeen olevansa huomattavan lahjakas ja analyyttinen kaveri. Lisäksi hän osoitti poliittisissa kuvioissa suorastaan poikkeuksellista suoraselkäisyyttä ja aikaansaavuutta. Jos jonkun sanaan saattoi luottaa, niin Saulin.
http://willerydman.puheenvuoro.uusisuomi.fi/123776-politiikan-ja-ystavyyden-sietamaton-ristiriita

Mitä antisemitismi sitten on? Luultavasti törmäät sanaaan ”juutalaisviha” etsiessäsi sanaa mistä tahansa sanakirjasta. Itse kutsuisin antisemitismiä ennemminkin juutalaisvastaisuudeksi, koska mistään varsinaisesta vihasta ei ole kyse, vaan lähemminkin oman rotumme puolustamiselta vahingollisia juutalaisia ideologioita vastaan. Itse tietyssä mielessä vihaan juutalaisia, mutta en silti ole tunkemassa eläviä juutalaisvauvoja uuniin, kuten kansallissosialistien tärkein tehtävä tuntuu olevan, tai valmistamassa juutalaisennahkasohvia.
http://antisemitismi.blogspot.fi/2010/09/antisemitisti-esittaytyy.html

Wille Rydman on jo aikaisemminkin esittänyt kansallismielisiä mielipiteitä. Rydman on profiloitunut maahanmuuttovastaisena ja julkisesti juutalaisuutta halventavana kristittynä radikaalipoliitiikkona.

Tänään Suomen Synagoogissa pelätään sitä vihaa, joka on suomen poliittisen eliitin keskuudessa juutalaisuutta kohtaan. Juutalaiset ovat antaneet paljon ihmeitä ihmiskunnalle ja sitä työtä ei osata arvostaa (mm. Einstein).
http://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Einstein

Meille juutalaisille on tyypillistä teoreettisuus ja ihmisten kunnioitus. Jo aikanaan Adolf Hitler vainosi juutalaisia (tuttavallisemmin jutskuja). Nykypäivänä juutalaisviha näkyy mm. NWO teoretisoinnissa, joka on ainakin osittain vanhojen juutalaisvihamielisten tarinoiden uudelleenlämmittämistä. Monet eivät tunnista sitä, että he ovat juutalaisvihamielisiä, koska käsitteet sekoitetaan toisiin ja niiden merkitystä vähätellään (tarkoituksella).
http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2012/11/trilateraalisen-komission-salakokous.html

Haluaako kokoomus toimillaan leimautua juutalaisvastaiseksi puolueeksi. Ainakin Jyrki Kataisen pitäisi julkisesti sanoutua irti juutalaisvastaisuudesta, sillä tällä hetkellä juutalaiset pelkäävät Suomessa.
http://www.ess.fi/?article=391331

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti