keskiviikko 24. huhtikuuta 2024

Ehdotus Ukrainan avustamiseksi

Aikanaan Ukrainalle ei kelvannut Neuvostokommunismi. Heille aikanaan tarjottiin kommunismia mutta ja iso mutta; tämä ei Ukrainalle kelvannut.

Nyt Ukraina pyytää Länneltä apua. Kaiken avun tulee kuitenkin olla vastikkeellista. Lisäksi Ukrainan tulee korvata täysimääräisesti ne tappiot mitä Ukrainan sotapolitiikka on aiheuttanut Lännelle. Kaiken avun tulee olla korollista, mitään vastikkeetonta tukea ei tule antaa. Ukrainasta tulee tehdä ns. Lännen tehdas, jossa velkojen maksamiseksi tehdään mm. kännyköitä ja muuta tavaraa. Myös Ukrainan maatalous tulee valjastaa velkojen maksuun. Ukrainan kansan tulee maksaa korvaukset siitä, että heille ei kommunismi kelvannut. Maksut tulee suorittaa täysimääräisesti kovimman mukaan. Käytetyn korkokannan tulee ootta huomioon riskit mitkä sisältyvät tällaiseen apuun. Ukrainan kansa tulee mobilisoida työhön eikä lorvailuun.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000010380348.html

Ukrainalaisten tulee oppia, että Neuvostokommunismin vastustamisella on kova hinta. Ukrainalaisten tulee ymmärtää, että jos he olisivat olleet myötämielisiä Neuvostokommunismille heidän kohtalonsa olisi ollut parempi. 

http://toisinajattelija.fi/kaihko-me-ollaan-kannustettu-heita-sotaan/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti