torstai 11. huhtikuuta 2024

Näpit irti tietokoneista - Li Andersson

Li Andersson jatkaa sitä vanhaa laulua, että tietkoneet ja robotit eivät saisi ampua ihmisiä. Totuusti kuitenkin on, että robotit taistelevat juutalaisuuden puolesta. Käsittääkseni taistelurobottien kerneliin on asetettu Toora ja muu relevantti uskonnollinen kirjallisuus. Käytännössä siis robotit taistelevat Jumalan nimeen ja lukuun. Tämä usein unohtuu!

Erityisen huolestuttavia ovat Israelin tiedustelulähteiden väitteet siitä, että ihminen olisi iskujen kohteiden tunnistuksessa lähinnä ”kumileimasin” ja päätökset iskujen kohteista tekisi pitkälti tekoälysovellus, Andersson sanoo.

https://www.ku.fi/artikkeli/4996104-li-andersson-jarkyttynyt-tiedoista-tekoalyn-kaytosta-tappamiseen-gazassa-tekoalylle-ei-voi-antaa-paatosvaltaa-elamasta-ja-kuolemasta

Todelliset juutalaistaistelijat taistelevat rinta rinnan robottien kanssa. Iskut keskitetään tekoälyn avulla siten, miten juutalaisvaltion etu vaatii. Tämä on sotaa.

Suomen kansan tulee nyt vaatia eduskunnalta ja Presidentiltä itärajan robotisoimiseksi. Taistelurobotit ovat osoittautuneet erittäin koviksi taistelijoiksi. Kokemusta on mm. Ukrainan sodasta. Vain robotit pystyvät valvomaan rajaa. Maahantunkeutujiin tulee kohdistaa kaikki se voima mikä Suomen roboteilla ja tietokoneilla on käytössään. Näin teemme rauhaa!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti