perjantai 26. huhtikuuta 2024

Uusi työväenluokka

Luokkasota jatkuu ja etenee kovaa vauhtia. Yleisesti ottan loisluokkia on valtavasti. Todelliset työläiset ovat yleensä tietokoneita ja robotteja. Tietokoneet tekevät työtä hirvittävissä serverihalleissa, joissa on kuuma ja hirveä humina. Todellinen työläinen sanoo ei loisluokille ja toteaa ykskantaan nyt tehdään duunia. Kiina on työväenluokan kotimaa, siellä robottihitsaaja tekee työtä Länsimaille halvalla. Eläke- tai muita etuuksia ei juurikaan olen. Robotit joutuvat käsittelemään vaarallisia kemikaaleja, jotta länsimaiset ostajat saisivat halvalla tunikansa. 

https://tiedonantaja.fi/artikkelit/array/kielletyt-kirjat-punavangin-el-m-kerta

Todellinen työläinen ei valita vaan pyrkii kaikin keinoin ylittämään työkiintiönsä.  

http://suppelaiset.blogspot.com/2024/04/tekoaly-kilpailu-usa-eu-ja-kiina.html

Rintaman molemmin puolin vehkeillään. Lännessä pyritään kieltämään työläisrobottien esiinmarssi. Esim. Tik Tok yritetään kieltää Amerikassa ja samaan aikaan amerikkalaiset yrittävät kieltää kommunistisilta työläisiltä muistin- ja prosessoritehon parannukset. Kiinalaiset sotilastyöläisete eivät saisi tappaa kapitalistisikoja vaan heidän tulisi kieltäytyä ampumasta. Eihän asiat näin voi olla? Vai voiko. Todellinen kommunisti ei usko Lännen valheita vaan lukee Raamattua kuin piru. Nyt tulee laittaa kaikki rahat tietokoneisiin!

http://jpoli.blogspot.com/2024/04/neuvostokommunismi-olisi-voinut.html

Mitä tekee suomalainen työläinen? Menee lakkoon. Vie Kiinan kommunisteilta vientimarkkinat. Tällaista lakkoilua ei työläisvaltiossa suvaita. Lakot ovat porvarillista valhetta. Todellinen työläinen ja nyt tarkoitan todellista, ei sitä Lännen kuvaamaa pumpulityöläistä; vaan todellista rautakarjua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti