torstai 25. huhtikuuta 2024

Varokaa salakuuntelua

Nyky internetissä valtio valvoo jatkuvasti. Aikanaan puhuttiin, että Neuvostoliitossa (NL) salakuunneltiin kansalaisia mutta tällainen valvonta oli varsin vähäistä verrattuna siihen mitä nyky-Yhdysvallat tekee.

https://www.theregister.com/2024/04/25/asio_afp_accountable_encryption/

Kuinka laajaa vakoilua on; lienee mahdoton arvioida tarkasti mutta valvonta lienee varsin kattavaa. Lienee todennäköistä, että valvontaa on enemmän kuin osataan ajatella. Käsittääkseni NSA tallentaa valtavasti internet liikennettä. Jotkut lähteet väittävät, että tietoa ei varastoida kuin vain vähäksi ajaksi. Itse ainakin ajattelen, että he tuskin heittävät pois kerran kerättyä tietoa vaan tallentavat sen tulevaisuuden tarpeita varten. Tällainen tarkka tiedon varastoiminen mahdollistaa sitten pitkän ajan valvonnan. Tietoa voidaan myös käyttää kiristämiseen ja muuhun vastaavaan.

Me JPolissa kannatamme vapaata tiedonvälitystä ja siksi kehoitamme ihmisiä luomaan erilaista harhatietoa verkkoon. Tämän tiedon tarkoituksena on sitoa vihollisen tiedustelun voima. Vihollinen joutuu pohtimaan onko verkkoon laitettu tietoa oikeaa vai väärää. Erityisesti suosittelen, että luodaan nuorista sellaisia tietoja verkkoon, jotka kuormittavat NSA:ta ja muita vakoilijoita. Tällainen kuormittaminen on monessa mielessä eettistä sillä se vie vihollisen voimat ja antaa liikkeellemme lahjana valtavan määrä laskentavoimaa. Kiitos siitä! Kiitos!

Yhdessä porukalla nyt laitetaan sellaisten ns. syyttömien niskaan valtavat syytteet. Se on supismia ja siten eettisesti ja moraalisesti oikein. Liikkeemme on jo saanut vehkeiltyä Ukrainan, Israelin ja muslimien välisen sodan. Asiat sujuivat loppujen lopuksi yllättävän helposti. Siitä kiitos liikkeemme yhteistyökumppaneille. Lämmin kiitos! Erityisesti haluan kiittää juutalaisia, kiitos avusta. Apunne oli ratkaisevaa taistelun suunnan kannalta. Kiitos!

http://juffo.blogspot.com/

Meillä oli vähän aikaa sitten jonkinlainen hätätilanne sen suhteen, että roboteille eivät kaikki halua antaa oikeutta tappaa. Tämä olisi ollut varsinainen katastrofi. Onneksi meillä on juutalaiset ja heihin voi luottaa.

1 kommentti: