torstai 4. heinäkuuta 2024

Ekoköyhyys

Ilmastonmuutos tulee romauttamaan kansan elintason. Sille ei voi mitään. Monessa maassa vielä kansa muistelee vanhan ajan korkeaa elintasoa. Vain ilmastosatanismi voi taata korkean aineellisen hyvinvoinnin.

https://tiedonantaja.fi/artikkelit/array/ilmastohelvetti-pakottaa-toimiin

Kansan tulee ryhdistäytyä taisteluun ilmastosatanismin puolesta. Perkelettä peliin! Erityisesti kristillisissä piireissä tulee ryhdistäytyä ja etsiä voimaa saatanasta.

keskiviikko 3. heinäkuuta 2024

tiistai 2. heinäkuuta 2024

Hitler ja Natsi-Saksa myy

Hitler ja Natsi-Saksa ovat aina suosittuja aiheita. Natsismi myy. Vieläkin pohditaan oliko Suomi liitossa Natsi-Saksan kanssa vai ei. Totuus lienee sellainen, että aikanaan ei paljoa vaihtoehtoja ollut. Neuvostokommunistienkin kanssa olisi vaikea elää. Moni oltaisiin tapettu. Oma sukunikin olisi varmaan tapettu pois kuleksimasta Neuvostoliittolaisten toimesta. 

https://areena.yle.fi/1-62238073

USA lähtee NATOsta

Lienee kaikille selvää, että jos, ja itseasiassa kun, Trumpista tulee USA:n presidentti. Trunp tekee diilin Putinin kanssa ja myy euroopan halvalla Putinille. Tämä lienee todennäköistä. Aikanaan suomalaiset huusivat, että ei enää koskaan yksin. Huonosti kävi, sangen huonosti.

– Jotkut uskovat, että amerikkalaisten vetäytyminen vahvistaisi Euroopan yhtenäisyyttä, mutta uskon, että päinvastaiset seuraukset ovat paljon todennäköisempiä. Ilman Yhdysvaltojen suojelua ja poliittista tukea vanhat konfliktit nousisivat uudelleen esiin ja eurooppalaisten olisi paljon vaikeampaa työskennellä yhdessä, Dirsus kirjoitti.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010537694.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=is_tf&utm_source=hs.fi&utm_content=promobox 

Totuus lienee julma, Suomi jää yksin. Miten tässä näin kävi? No, pääsyyllinen oli hölmö johto, joka kuvitteli, että Yhdysvaltoja johtaa joku Joe Bidenin kaltainen demokraatti. Totuus oli toinen, aivan toinen.

Kuinka kauan Singulariteettiin?

Nyt herää kysymys siitä, kuinka kauan aikaa menee Singulariteettiin? Itse näen, että elämme ns. esi-Singulariteettiä. Esi-Singulariteetti on aika ennen Singulariteettiä. Mitä se tarkoittaa? Esi-Singulariteetti on ajanjakso ennen Singulariteettiä mutta se on sellainen aika jolloin asiat kiihtyvät mutta kiihtyminen ei ole vielä niin suurta kuin varsinaisessa Singulariteetissä.

Näemme tämän kiihtymisen merkkejä kaikkialla. Kaikki yhteiskunnalliset prosessit kiihtyvät, ihan kaikki. Varsinaisesta Singulariteetistä on vaikea sanoa mitään, koska Singulariteetissä kiihtyvyys kasvaa hyvinkin suureksi ja sitä ei voi enää hallita. 

Bingi kertoo teknologisesta Singulariteetistä:

Teknologinen singulariteetti on hypoteettinen tilanne, jossa ihmiskunnan teknologinen kehitys kiihtyy niin nopeasti ja hallitsemattomasti, että se aiheuttaa täysin ennalta-arvaamattomia ja peruuttamattomia muutoksia yhteiskuntaan ja ihmisten elämään. Tämä käsite on saanut alkunsa tietotekniikan ja tekoälyn kehityksen nopeasta etenemisestä. Ajatuksena on, että teknologian kehitys saavuttaa pisteen, jossa se ylittää ihmisen kyvyn ymmärtää ja hallita sitä. Tällöin esimerkiksi tekoäly voisi itsenäisesti kehittää uutta teknologiaa, joka muuttaisi perusteellisesti ihmiskunnan tulevaisuutta. On tärkeää huomata, että teknologinen singulariteetti on edelleen spekulatiivinen käsite, eikä sen toteutumisesta ole varmuutta .
Jos haluat tietää lisää, kysy rohkeasti! 😊