keskiviikko 24. heinäkuuta 2024

Presidentti Stubb narsisti

Kokoomus, erityisesti nykyinen pääministeri Petteri Orpo ja puheenjohtaja Alexander Stubb, kohtelivat häntä kuin p*skaa ennen hänen ”vaihtoaan”. Kun Elina haastoi Stubbin kokoomuksen puheenjohtajavaaleissa, hän totesi kisan jälkeen, että hänen uransa kokoomuksessa on ohitse.

Koska olen ollut niin lähellä kokoomuksen sisäpiiriä jo vuosia, tiedän varmasti, kuinka heikko, halveksittava pikkumainen on pääministeri Orpo ja kuinka narsistinen puheenjohtaja Stubb on. Vakuutan teille, että maamme ja siten Pohjoismaat, eivät ole hyvissä käsissä.

NATO-jäsenyys ja Yhdysvaltain vasallivaltioksi tuleminen on ollut mielestäni kokoomuksen johdon pitkäaikainen tavoite. Nyt DCA:n allekirjoittamisen myötä he saivat tahtonsa, ja olemme menossa sotaan. Kokoomus on ylivoimaisesti Euroopan vaarallisin puolue.

Bilderberg-kokouksen ja vaihdoksen jälkeen Elinan poliittinen ura lähti raketin lailla lentoon. Tämä voi luonnollisesti olla sattumaa, mutta epäilen sitä vakavasti. On hassua katsella, kun hän ja puheenjohtaja Stubb hymyilevät, ja antavat lausuntoja yhdessä. Se on pelkkää pelleilyä.

https://mvlehti.net/2024/07/06/ulkoministeri-valtosen-ex-avustaja-kokoomus-on-ylivoimaisesti-euroopan-vaarallisin-puolue/ 

Sitähän on aina huhuttu, että eliitin jäsenille laitetaan mikropiiri päähän, ja heitä etäohjataan. Tästä on tehty useampikin elokuva ja tv sarja. Mm. Star Trek Nexissä on jakso jossa päähän asennetaan jonkinlainen loinen. Muitakin vastaavia juttuja on olemassa. Jotkut pitävät näitä. Jo edesmennyt ufotutkija Rauni-Leena Luukkainen jossain haastattelussa puhui tälläistä tapahtuvan oikeasti. 

http://juffo.blogspot.com/2011/12/rauni-leena-luukanen-kilde-vaittaa-etta.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti