torstai 18. heinäkuuta 2024

Suomi patriootti seuraa Amerikan taistelijoiden perässä

Amerikassa on todellisia patriootteja, jotka ovat valmiita tarttumaan aseisiin. Suomessa ei ilmeisesti tällaisia todellisia patriootteja juurikaan ole. 

https://www.foxnews.com/us/trump-shooters-former-american-politics-classmate-conversations-would-be-assassin-thomas-crooks

Missä ovat ne suomalaiset, jotka ovat valmiita tarttumaan aseisiin? Missä? Missä? Missä? Ilmeisesti ei missään. Surkeata porukkaa. 

https://www.scotusblog.com/2024/07/justices-rule-trump-has-some-immunity-from-prosecution/

2 kommenttia:

  1. Äläpäs halveeraa suomalaisia patriootteja ('surkeata joukkoa'). Tuo puhe voi olla edessäsi ennen kuin arvaatkaan. Eivät suomalaiset aseisiin tartu, ellei ole todellista syytä, mutta sitten jälki on kyllä rumaa. Sopisi kysyä esimerkiksi talvisodan ukrainalaiselta pataljoonalta Raatteen tiellä. Suomalaisten näennäiseen nössöyteen aseiden kanssa vaikuttaa isosti yliholhoava asebyrokratia, mutta voisi kyllä muistaa, kuinka paljon suomalaisilla on metsästysaseita. Esimerkkinä suomalaisen ärsytyskynnyksen ylittämisestä voi muistaa Tauno Pasasen, ja ne kahdeksan surmanluotia.

    VastaaPoista
  2. Ei sitä koskaan tiedä tapahtuu. Aika pelokkaita ja mitään tekemättömiä suomalaiset patriootit ovat. Maa on jo myyty moneen kertaan mille lie porukalle eikä kukaan lyö hanttiin oikein kunnolla.

    VastaaPoista