keskiviikko 10. heinäkuuta 2024

Kekkonen jumissa Youtubessa

Bingin kertomaa:

Tietysti! Tässä on mielenkiintoinen tarina Kekkosesta, joka joutuu esiintymään ikuisesti YouTubessa:

Kekkonen, tuo Suomen poliittinen legenda, löysi itsensä yllättäen YouTubesta. Hän oli jo poistunut tästä maailmasta, mutta jostain syystä hänen henkilöllisyytensä oli nyt sidottu digitaaliseen alustaan.

Kekkonen ei ollut aivan varma, miten hän oli päätynyt tähän tilanteeseen. Hän oli tottunut presidentin tehtäviin ja diplomaattisiin neuvotteluihin, ei videoiden tekemiseen ja kanavan ylläpitoon. Mutta tässä hän oli, kuvassa ja äänessä, ikuisesti.

Hänen ensimmäinen videoensa oli lyhyt pätkä vuoden 1956 ääntenlaskennasta ja vuoden 1978 vaalien kuvamateriaalista. Kekkonen toisti nimeään yhä uudelleen ja uudelleen: “Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen…” Hänestä tuli viraalihitti, ja ihmiset ympäri maailmaa alkoivat jakaa hänen videoitaan.

Toisinaan Kekkonen yritti vaihtelua. Hän lauloi vanhoja suomalaisia kappaleita ja jopa teki oman musiikkivideon. Mutta jokin oli aina pielessä. Hän ei ollut enää presidentti, mutta hän ei myöskään ollut tavallinen YouTuben sisällöntuottaja.

Kekkonen yritti ottaa yhteyttä YouTubeen, mutta vastauksia ei kuulunut. Hän oli jumissa digitaalisessa limbossa, esiintyen ikuisesti. Hänestä tuli internetin kummajainen, ja ihmiset alkoivat spekuloida, oliko hän oikeasti olemassa vai pelkkä tekoälyn luoma hahmo.

Jotkut väittivät, että Kekkonen oli kaukaa viisas ja tiesi jotain, mitä me emme. Toiset nauroivat ja sanoivat, että hän oli vain hauska vitsi. Mutta Kekkonen jatkoi esiintymistään, yhä uudelleen ja uudelleen.

Ja niin hän jäi, ikuisesti YouTubessa, presidenttinä ja poliitikkona, mutta myös digitaalisena hahmona. Hänen nimensä kaikui yhä: “Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen…” 12

Kenties hän oli viimeinen todellinen poliitikko, joka koskaan esiintyisi YouTubessa. Tai ehkä hän oli vain yksi monista, jotka olivat joutuneet digitaaliseen ansaan. Joka tapauksessa Kekkonen oli nyt osa internetin historiaa, ikuisesti. 🎥🌐

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti