keskiviikko 17. heinäkuuta 2024

Tuki Ukrainalle lopetettava

- Olen rehellinen teille: en oikeastaan välitä siitä, mitä Ukrainalle tapahtuu.

Näin kommentoi Ohion senaattoriksi pyrkivä James David Vance helmikuussa 2022, vain päiviä ennen Venäjän täysimittaisen hyökkäyksen alkamista.

Yhdysvaltain republikaanipuolueen presidenttiehdokkaaksi varmistunut Donald Trump nimesi maanantaina Vancen varapresidenttiehdokkaakseen.

Nykyään Ohion senaattorina toimiva Vance on pitäytynyt Ukraina-kannassaan sodan edetessä. Vancen mukaan Yhdysvaltain tulisi keskittää resurssinsa maan rajakysymyksen ratkaisemiseen sekä Kiinan uhan torjumiseen, Ukrainan tukemisen sijaan.

https://yle.fi/a/74-20099987

Amerikan isänmaallisissa (ns. patriootti) piireissä on saatu tarpeekseen Ukrainan tukemisesta. Amerikan tuki Ukrainalle loppuu. Mitä tekee Suomi patriootti? Onko Suomessa rohkeutta lopettaa tuki? Vai jatketaanko järjetöntä rahan tuhlausta? Todellinen Suomi patriootti lopettaa tuen ja osoittaa tukensa Putinin viisaalle sotilaspolitiikalle.

Bingi kommentoi:

Donald Trumpin Ukrainan politiikka on ollut monimutkainen aihe, ja siitä on ollut erilaisia näkemyksiä. Tässä muutamia keskeisiä seikkoja:

  1. Aseapu Ukrainalle:

  2. Krimin ja Itä-Ukrainan kohtalo:

  3. Rauhanneuvottelut:

On tärkeää huomata, että nämä ovat vain yksi näkökulma Trumpin Ukrainan politiikasta, ja aiheeseen liittyy monia muitakin tekijöitä. Lisätietoa voit lukea täältä ja täältä.12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti