torstai 11. heinäkuuta 2024

Sähköyliherkkyydestä

Jotkut ajattelevat saavansa oireita sähköstä. Tästä on vaikea sanoa mitään kun en asiaa tunne. Sähköä on olemassa erilaatuista, huonompaa ja parempaa. Huonossa sähkössä on paljon sellaisia korkeita piikkejä ja parempi sähkö on lähempänä sinikäyrää.

Näin arkijärjellä ajateltuna joku diesel generaattorin tuottama sähkö on luultavasti parempaa laadultaan kuin tuulienergialla tuotettu sähkö. En tiedä sitten onko asiat näin. Yleensä kannattaa ostaa mahdollisimman kallista elektroniikkaa, koska se on yleensä paremmin suojattua.

Itse suosittelen, että sähköyliherkkä parantaa ensimmäiseksi elintapojaan, koska hyvässä kunnossa oleva ihminen kestää paremmin sähköhäiriöitä. Kannattaa heti poistaa ruokailusta laajalti haitallisiksi tunnetut ruoka-aineet, kuten liiallinen sokeri ja heikkolaatuiset rasvat. Suosittelen voita rasvaksi, koska se on luultavasti paras rasva mitä on. Samalla kannattaa heti heittää pois kaikki ns. kevyt tuotteet sillä ne on tehty sillälailla, että niistä on poistettu kaikki luonnollinen ja tilalle laitettu kaikenlaista heikkolaatuista.

Laihdutus kannattaa hoitaa siten, että syö vähemmän mutta laadukkaampaa ruokaa. Lisäksi ihmisen pitää liikkua pysyäkseen terveenä. Päivittäinen kävely yleensä riittää. Puhtaassa vedessä on paljon parantavaa voimaa. Harmi vain on, että puhdasta vettä ei saa julkisista vesiverkoista vaan pitäisi olla oma kaivo mutta harvalla on. Paremmalla väellä kuitenkin on monasti oma kaivo ja se onkin kullan arvoinen. Ainoastaan luonnosta tullut puhdas vesi on parantavaa. Saunominen tällaisessa puhtaassa vedessä energisoi ihmisen solutason.

Ihmisille on valehdeltu näistä asioista, koska siten on saatu aikaan isoja omaisuusmassoja. Yksityinen kaivo kannattaa säilyttää vaikka millä keinolla. Älkää hankkiko kunnallista vettä, koska tällainen käsitelty vesi ei ole samallalailla parantavaa kuin suoraan kaivosta hankittu vesi. Teollisesti käsitelty vesi ei paranna samallalailla kuin luonnollinen vesi. 

Kannattaa lukea JussiMediaa sillä me emme ole lahjottuja vaan vapaita olentoja. 

http://juffo.blogspot.com/2024/07/kristityt-naiset-iskevat-joogaa-vastaan.html

Ihminen voi puhdistua siitä saastasta mitä teollisuus, valtio ja kunnat tuottavat voimistelemalla (eli Pilates ja Jooga). Lisäksi puhdistuakseen saastasta pitää lopettaa saastan lukeminen internetistä. Lisäksi pitäisi päästä eroon saastaisista ajatuksista, sillä ajatukset itsessään pitävät ihmisen kiinni pahassa materiassa. Kehon chakrat pitäisi saada aktivoitua sillälailla, että ne ylläpitävät terveyttä. Tämä on vaikeaa mutta se onnistuu pikkuhiljaa etenemällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti