maanantai 23. elokuuta 2021

Jyrkkä ei pakolaisille

Nyt olisi kansalaisten herättävä siihen tosiaan, että valtiovalta on tuomassa suuria määriä pakolaisia. Tälläinen vastuuton pakolaisten maahantuonti pitää pysäyttää nyt. Olisiko yleislakolla mahdollista pysäyttää valtiovallan harjoittama hulluus. Pakolaisten mukana tulee kuitenkin terroristeja ja muita nistejä. Suomi ei kaipaa enää yhtään nistiä, omissakin on jo tarpeeksi.

Sota ei ole mikään syy lähteä pakolaiseksi, eikä sukupuoli. Aina puhutaan kuinka tuodaan naisia ja lapsia. Miehet unohtuu kokonaan! Täytyy muistaa kuitenkin, että myös miehet kärsivät sodasta aivan samallalailla kuin naiset ja lapset. Tasa-arvoa! Sukupuolineutraaliutta ei saa unohtaa ja sama koskee transuja. Miehellä, joka ajattelee olevansa nainen tulee olla pakolaisjonossa samat oikeudet kuin biologisella naisella. Ei syrjintää!

https://ranneliike.net/blogit/sateenkaariluuppi/tosi-tv-julkkis+maineen+nousu+paahan+ja+ns+homokortilla+pelaaminen/27801

Missä ovat pakolaishomot ja muut? Eivät edes homojen omat julkaisut puolusta homopakolaisia. Järkyttävää!

https://www.qx.fi/yhteiskunta/246460/homomies-on-etuoikeutetummassa-asemassa-kuin-lesbo-tai-bi-mies-vaittaa-intersektionaalinen-esitys/ 

https://www.pinknews.co.uk/2021/08/03/ghana-lgbt-bill/

Ruotsalaishomot edes yrittävät pitää yllä keskustelua miesten asemasta.

https://www.qx.se/samhalle/sverige/215655/deltagare-till-flyktingkonferens-stoppades-vid-gransen/ 

https://huuhtanen.wordpress.com/2021/08/23/raju-on-ajan-riento/

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/arvotammela1/onko-afganilaisten-turvapaikan-hakijoiden-maahantuonti-turvallisuusuhka/ 

https://oikeamedia.com/o1-164304

2 kommenttia:

  1. No mutta Herra Jumala siunatkoon, nuo Suomeen tulevat pakolaisethan ovat nimenomaan miehiä 90%. Ja vuonna 2015 heistä yli 10.000 oli sotilaita ja poliiseja. Joita ei missään tapauksessa tule ottaa.

    Tämä hallitus toi Kreikasta parisataa "lasta ja naista", mutta lentokentällä kuvatuista videoista nähtiin vain nuoria miehiä. Herre Gud ja fy fan!

    VastaaPoista