sunnuntai 20. helmikuuta 2022

Elokapinasta Elosotaan

Missä ovat Elokapinalliset nyt kun sota uhkaa? He kuvittelivat, että Ilmastonmuutos vie heidän tulevaisuutensa - totuus oli toinen. Se oli sota ja taudit, jotka veivät heiltä tulevaisuuden. Missä on Greta kun soditaan? Missä? Bunkkerissa pelkäämässä, siellä Greta on.

Nuoriso kuvitteli, että maailma on niin selkeä, että sota ei tule. Uskottiin, että ilmastonmuutos on todellinen vihollinen. Totuus on kuitenkin toinen - sota on ja on aina oleva todellisuutta. Ihmiskunta ei näe rauhan päivää ja tälläisessä tilanteessa edes haaveilu rauhasta on turhaa. Todellisuus on sotaa! Armeijat iskevät toisiaan vastaan - ruumismäärät lasketaan miljoonissa jopa miljardeissa. Taistelussa kuolevat niin elokapinalliset kuten heidän vanhempansa ja muut läheisensä. Ei he eivät kuole ilmastonmuutoksen aiheuttamaan nälänhätään vaan sodan. Taudit riehuvat aina sotien mukana - miljardit kuolevat.

Eurooppa vedetään tasaiseksi kuten toisessa maailmansodassa kävi. Saksassa ei ole kiveä kiven päällä vain kaikki on tasaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti