maanantai 21. helmikuuta 2022

Sanna Marin ottaa käskyt ulkomailta

Monelle tuli varmasti pienenä yllätyksenä se, kun Tuomas Malinen jonkin aikaa sitten haastattelussa kertoi, että pääministeri Sanna Marin ottaa vastaan ohjeita ulkomailta. Kaikki eivät myöskään tienneet, että pääministeri Sanna Marin on yksi Maailman talousfoorumin nuorista globaaleista johtajista. WEF:n sivuilla kerrotaan, että Marinista tuli 34-vuotiaana maailman nuorin pääministeri.

Muita suomalaisia nykypoliitikkoja nuorten globaalien johtajien ohjelmassa ovat Annika Saarikko ja Sanni Grahn-Laasonen.

Suomalaispolitikkojen kummisetänä WEF:ssä häärii globalistien uskollinen juoksupoika Alexander Stubb. Tämä EU-asiantuntijana suomalaisille markkinoitu kokoomuspolitikko ja entinen pääministeri palvelee isäntiään myös ylikansallista hallintoa opettavassa School of transnational governancessa.

https://vasarahammer.blogspot.com/2022/02/klasun-talli-nuoret-globaalit-johtajat.html 

Ainahan suomalaiset johtajat ovat ottaneet käskyjä ulkomailta. Mannerheim otti käskynsä toisen maailmansodan alussa Saksasta. Kekkonen otti käskyt Neuvostoliitosta. Sauli Niinistä ottaa käskynsä mistä lie. Olisiko NATO, EU ja Yhdysvallat. Osittain ehkä jopa Neuvostoliitto (eli Venäjä). Lisäksi poliitikot ovat ideologisesti vedätettiviä eli otta ohjeet jostain ideologiasta, kuten esim. sosiaalidemokratiasta ja muista opeista. Ilmastopolitiikasta on myös mukava ottaa ohjeet toimintaan. Timo Soini taas ottaa oppinsa katolilaisuudesta. Itse mieluummin näen, että otetaan oppia globalisaatiosta kuin katolilaisuudesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti