torstai 3. helmikuuta 2022

Helsinki seis - Convoy

Ilmastosatanismi etenee - koko Helsinki pysäytetään.

Keskiviikkoiltana 26. tammikuuta viestipalvelu Telegramiin ilmestyy uusi ryhmä. Sen tarkoitus on järjestää koronatoimien vastainen tempaus, joka olisi laajempi kuin yksikään aiempi vastaava.

Idea tapahtumalle on saatu Kanadasta, missä rokotepassia vastustanut rekkakulkue on onnistunut aiheuttamaan kaaosta maan pääkaupungissa Ottawassa. Samansuuntaisia protesteja on järjestetty aiemminkin ainakin Australiassa.

Telegram-ryhmän on perustanut nimimerkkiä Annika Finland käyttävä henkilö. Vielä vähän aikaa ennen ryhmän perustamista hän on piilottanut Facebook-profiilistaan sukunimensä.

Annikan sosiaalisen median tilien perusteella hän on syvästi uskonnollinen helluntailainen lääkäri. Hän sanoo olevansa perussuomalainen. Facebookissa hän tykkää Suomen Sisun ja White Lives Mattersin kaltaisista äärioikeistoryhmistä.

 https://yle.fi/uutiset/3-12300898 

Nyt pysäytetään koko Helsinki - näytetään mitä Ilmastosatanismi on! Pentagrammit esiin ja Helsinki seis. 

JPoli aikanaan heitettiin ulos Facebookista eli en siellä ole. Harmi! Kaikki poliittinen touhu on nykyään vainottua. Onneksi on Google, joka suvaitsee sananvapautta enemmän kuin Facebookki.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.176724

Suomi otetaan nyt takaisin! Ei anneta eliitin myydä Suomea NATOlle ja Amerikalle halvalla. EU SEIS!  

Convoy Finland -tapahtuman somekanavissa on esitetty ajatus jopa Eduskuntataloon tunkeutumisesta samaan tapaan kuin tapahtui Capitol-kukkulalla Yhdysvalloissa viime presidentinvaalien jälkeen. Reilu vuosi sitten sitten vaalit hävinneen presidentti Donald Trumpin kannattajat tunkeutuivat maan kongressiin tavoitteenaan mitätöidä syksyn 2020 presidentinvaalien tulos.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c19a2946-ece7-45fd-8ff5-20549ce2fc17

Ympäri maailmaa kansat nousevat hirmuhallintoa vastaan! Yhtenäistä kansaa ei voi alistaa loputtomasti! Nyt on noustava hirmuhallintoa vastaan aina vauvasta vaariin. Periksi ei anneta vaikka valtiovalta uhkaisi kuinka.


Kokeile Isänmaa hakukonetta!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti