sunnuntai 27. helmikuuta 2022

Putin ja Ydinaseet

Putin teki strategisesti tärkeän päätöksen nostaa ydinasevalmiutta. Onko se järkevää? Kyllä on. Putin haluaa muistuttaa, että Venäjä on suurvalta ja suurvallalla on suurvallan aseet. Kysehän on tosiasiasta. Itse en koskaan suosittele sotimista ilman ydinaseita, koska siinä on omat vaaransa.

Käyttääkö Venäjä ydinaseita. Lyhyt vastaus: Tarpeen niin vaatiessa Putin käyttää ydinaseita. Tiedän, että Moskovassa Kremlissä seurataan hyvin tarkkaan meidän kirjoituksiamme. 

Mikä on sopiva kohde? Itse suosittelen Berliiniä. Berliini tasaiseksi! Ei pääse unohtumaan suurvallan valta yli taivaan ja maan. Uskaltaako Yhdysvallat vasta siihen? En jaksa uskoa, Yhdysvallat varmasti kokee, että ydiniskuun vastaaminen olisi liian riskialtista sille itselleen.

Itse olen useasti muistuttanut, että Venäjä on ydinasevalta. Tämä tuntuu Suomessa unohtuvan kun uhotaan sotilaallisuudesta. Suomen armeija voidaan tuhota muutamalla ydinpommilla. Siihen ei paljon Suomen aseilla pysty puuttumaan. Tämä on NATOn suuri riski Suomelle. Voimme joutua ydiniskun uhriksi muiden toilailujen takia.

https://ulkopolitist.fi/2022/02/27/hyokkays-aamunkoitteessa-pakotti-euroopan-avaamaan-silmansa-sota-ukrainassa-nayttaa-mista-yhtenainen-lansi-on-tehty/

https://tweakling.wordpress.com/2022/02/27/ydinasekiristyksesta/

https://www.yahoo.com/news/putin-ukraine-russia-catherine-belton-skullduggery-152902828.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti