torstai 3. helmikuuta 2022

Ilmestyskirja - 2022

Nyt eletään historiallisia aikoja. Hyvällä tuurilla kun oikein sekoitetaan soppaa, niin saadaan aikaiseksi sisällissota. Sotaa käydään maailmanlaajuisesti. Eliitit vastaan kansa. Eliitit uskovat Ilmastonmuutokseen ja muuhun sellaiseen. Tavallinen kansa yrittää vain selvitä veloistaan ja energiamaksuistaan. Eliitit ovat määrällisesti pieni osa kansaa mutta heillä on suhteettomasti valtaa.

Voidaanko ristiriidat ratkaista ilman sotaa? Todennäköisesti ei sillä ristiriidat ovat niin suuret. Eliittien näkökulmasta kansa on tuottamatonta ja ideolisesti vääränlaista. 

Itse näen, että Kapitalismi kehittyessään lisää eri luokkien välisiä ristiriitoja. Suhteellisen köyhät luokat Suomessa ja maailmalla on sysätty kokonaan poliittisen diskurssin ulkopuolelle. Valtio ei tarvitse nykyaikana enää näiden luokkien työpanosta. Perinteinen teollisuus on viety Kiinan, koska se kuitenkin tuottaa suhteellisen huonosti. Moni muu tuottaa paremmin. Iso-osa Suomen varakkaammasta väestä saa rahansa muualta kuin perinteisestä teollisuudesta.

Ihmisten elämäntavat ovat niin eriytyneitä aina uskonnosta ruokaan ja muuhun perhe-elämään asti. Kaupunki vihreät esimerkiksi syövät aivan eri ruokaa kuin maalaiset. Maalla vieläkin syödään lihaa ja muita perinteisiä ruokia. Kaupunki vihreät taas syövät soijaa ja muuta tuonti ruokaa. Ei tälläisessä tilanteessa enää pystytä toimimaan mitenkään järkevästi. Suomi on aatteiden ja elämäntapojen suhteen pilkottu niin pieniin osiin ettei perinteinen yhteiselämä enää yksinkertaisesti onnistu. Sama ilmiö on muuallakin muuttanut yhteiskunnan valtasuhteita, esim. Yhdysvallat.

https://elamanjulopiina.blogspot.com/2022/02/convoy-liike-tukkii-liikennetta.html

Yhteiskunnan luokkaerot ovat niin suuria, että jopa perheiden rakenne poikkeaa rajusti toisistaan. Konservatiiviset arvot ja liberaalimpi maailman katsomus ovat suuressa ristiriidassa keskenään. "Arvokonservatiivit" näkevät asiat aivan erilailla kuin yhteiskuntaa uudistamaan pyrkivät voimat. Yhteistä näkemystä on vaikea saavuttaa näin ristiriitaisessa tilanteessa missä käytännöllisesti ei enää ole yhteistä kokemusmaailmaa enää ollenkaan.

 

https://ranneliike.net/uutiset/16219/floridassa-lakialoite-hlbti-aihepiiria-kasittelevan-kouluopetuksen-rajoittamisesta

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2022/02/karjatalouden-queertutkija.html

https://ranneliike.net/uutiset/16217/ranska-kielsi-ns-eheytyshoidot 

http://jukkatarkka.blogspot.com/2022/02/tukeeko-eu-suomea.html

https://www.qx.fi/kulttuuri/249191/lahteeko-suomi-euroviisuihin-talla-kuumalla-gayhitilla/

http://jukkahankamaki.blogspot.com/2022/02/miten-venajan-nootti-pitaisi-noteerata.html 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti