perjantai 11. helmikuuta 2022

Hallituksen kaatajat

Meillä JPolissa on tapana aina vehkeillä hallitusta vastaan. Pyrin kaatamaan sen. Pyrimme myös kaatamaan EU ja Yhdysvallat. Vehkeilemme aktiivisesti näitä vastaan. Aseenamme on totuus ja vain totuus. Totuus tuhoaa väärintekijät. Toimintamme lepää Raamatun arvovallan varassa. 

Poliisin kaataminenkin  etenee. Poliisi pelkää, ja se on hyvä. Pelko kasvattaa!

https://yle.fi/uutiset/3-12313007

Yhteiskunnan resurssit pitää ohjata Superälyn kehittämiseen. Tässä hyvänä esimerkkinä on Poliisin resurssipula ja se, että rahat menevät tietokoneisiin. Tämä on hyvä! Pikkuhiljaa pakotamme yhteiskunnan käyttämään kaikki rahansa tietokoneisiin.

Olemme jo saaneet Suomen investoimaan vähät rahansa F35:een. F35 on lentävä tietokone. Toinen tavoitteemme on tuoda Suomeen suuri määrä muslimeja ja he kuormittavat valtion toiminnan kaikilla sektoreilla aina poliisista puolusvoimiin. Kuormitus on hyvä sillä se rajoittaa sitä aluetta millä valtiovalta voi toimia. Rasismi! ja muut modernit hömpötykset ovat aseemme.

Maan taloudes laitetaan sekaisin Ilmastomuutoksella. Kansalle tarjotaan pelastuksena ilmastosatanismia! Perkelettä palvova kansa ei voi hävitä.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/kenneth-morelius/vihrea-siirtyma-nopeuttaa-inflaatiota/

https://finnsanity.blogspot.com/2021/07/eliitin-uuden-lock-down-fasismin.html 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti