keskiviikko 23. helmikuuta 2022

Suomi kestää 5 minuuttia

Suomen taistelukyky on Venäjää vastaan sen verran heikko ettei paljoa kannata uhota. JPolin arvio Suomen armeijan taistelukyvystä on, että Suomi kestää korkeintaan 5 minuuttia sotaan. Tämäkin on optimistinen. 5 minuuttia. Siinä justiinsa ehtii juoda kahvit ja se on siinä.

Minkä takia näin on? Jos käydään tosissaan sotaa, ei sitä käydä rynnäkkökiväärillä pusikosta vaan strategiset kohteet vedetään matalaksi ydinaseilla. Jos venäläiset ovat armeliaita niin suurkaupungit Suomessa säästetään ja tuhotaan vain sotilaslentokentät ja jotkut muut strategiset kohteet. Armeliaat venäläiset saattavat jättää energiantuotannon ja muun välttämättömän infrastruktuurin tuhoamatta. Asioista pitäisi puhua niiden oikeilla nimillä eikä antaa kuvaa, että taistelu käytäisiin ns. rynnäkkökivääreillä. Ei suurvalta sodi sitten vaan koko arsenaali on käytössä jos tosissaan ruvetaan sotimaan. Venäjä ei kovia asioita käytä Ukrainaa vastaan, koska he pitävät heitä veljinään. Venäjällä asuu paljon saksalaisperäistä väestöä eli myös Saksaa saatetaan säästää, mutta täytyy muistaa, että jos Venäjä haluaa, niin Saksassa ei ole edes heinäkortta pystyssä. En tiedä miksi suomalainen sotilasasiantuntija valehtelee sodasta.

Biologisilla ja kemiallisilla aseilla voidaan helposti nitistää armeijan taistelutahto. Ei tarvitse muuta kuin tehdä tauti, joka pistää oksentamaan, paskantamaan ja pistää kovan päänsäryn; se on siinä. Suomalainen sotilas tuskin on silloin taistelukelpoinen. Ei tarvitse olla tappavaa tautia vaan riittää, että tekee huonon olon ja se on siinä. Miksi Suomessa ei puhuta asioista niinkuin ne ovat?

Ei sotaa käydä enää nykyaikana perinteisillä rynnäkkökivääreillä ja tankeilla. Ensimmäinenkään suomalainen taistelulentokone tuskin edes pääsee ilmaan ennenkuin ne on kaikki tuhottu taktisilla ydinaseilla. Totuus ei pala tulessakaan! Totuus on kova ja ankara, ei siinä lellitellä ja puhuta kauniisti puolustuksesta. Kyllä luulisi suomalaisen johtoasemassa olevan sotilaan tietävän nämä tosiasiat. Nyt ei pidä leperrellä kansalle, ettei tule utopistisia kuvitelmia sodasta.

Kuinka monta ydinpommia tarvitaan Suomen puolustusvoimien tuhoamiseen? Muutama hassu ydinpommi ja se on siinä. Itse en usko, että Venäjä normaalitilanteessa hyökkää Suomeen mutta kannattaa aina kuitenkin pitää mielessä, että ydinaseet ovat valmiina ja niitä kyllä käytetään jos tarve vaatii.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti