lauantai 5. helmikuuta 2022

Kansa taistelee - Convoy Finland

Suomen kansa on saanut eliitin toimista tarpeekseen ja iskee nyt kovaa kovaa vastaan. Nyt on tulossa Lännen hullu kevät - kunten aikanaan Arabimaissa. Paljon on jäänyt hampaan koloon molemmin puolin. Nyt Länsi kaadetaan samallalailla kuin aikanaan Neuvostoliitto. 

Euroopan alistetut kansat kaatavat hirmuhallinnon. Rintamassa on kaikki vanhuksesta vaariin. Nettikansa osallistuu mielenosoitukseen Internetin kautta.

Taistelu on vasta alussa. Todellinen taistelu käydään myöhemmin. Taistelussa on mukana aina vauvasta vaariin ja kaikki siltäväliltä. Toisen maailmansodan veteraanit seisovat kansan tukena. Armoa ei anneta - eikä sitä pyydetä. Euroopan hullu kevät!

https://lapsellistaarkea.blogspot.com/2022/02/convoy-finland-2022.html

https://oikeamedia.com/o1-174400 

Kansa ei seiso toimettona kun lapsia viedään viimeiselle piikille.  

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2022/02/jussi-halla-aho-vihervasemmisto-panee.html

https://www.aninews.in/news/world/others/over-50-protesters-arrested-during-convoy-finland-rally-in-helsinki-police20220205160743/

Vastaus kysymykseen oli polveileva, mutta käytännössä Niinistö kannattaa hybridivaikuttamisen osalta valmiuslain nopeaa osauudistusta ja hänen mielestään valmiuslakiin kirjattuihin poikkeusolojen syihin voisi nopeassa tahdissa saattaa sen, että maamme olisi joutunut hybridioperaation kohteeksi. Tämän tulkinnan presidentti myös vahvistaa tilaisuuden jälkeen sähköpostitse Demokraatille.

https://demokraatti.fi/niinisto-haluaa-valmiuslain-nopean-osauudistamisen-hybridivaikuttamista-koskien-olen-perannyt-sita-seitseman-vuotta

Valtioeliitti valmistelee hybridivaikuttamisen vastaista lakia. Tätä tullaan luultavasti soveltamaan kansaa vastaan. Kansa pyritään tällä hiljentämään.

https://www.partisaani.com/news/activism/2022/02/06/video-convoy-finland-jatkui-lauantaina-helsingissa-keraten-useita-satoja-mielenosoittajia/

https://www.extrauutiset.com/convoy-teki-historiaa/ 

https://jojalonen.wordpress.com/2013/12/12/mellakoita-ja-mediataistelua/

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2022/02/kanadalainen-mies-varoittaa.html 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti