sunnuntai 20. helmikuuta 2022

Euroopan hullu kevät

JPolissa on pitkään puhuttu Euroopan Hullusta Keväästä!  Nyt näyttää, että Hullusta Keväästä 2022 tulee totta! Sotaa pukkaa, lisäksi taudit kuten Korona iskevät kovaa - kansalaisoikeuksia rajoitetaan ja ihmisiä laitetaan linnaan puheistaan. Tulee mieleen Neuvostoliitto! Vankileirejä valmistellaan jokapuolella Eurooppaa. Linnatuomioita on tulossa.

Minulta usein kysytään, että mikä on Euroopan Hullu Kevät? Se on sellainen kevät joka on yhtä vallankumouksellinen kuin Arabi Kevät mutta rajumpi. Ihmisiä ja poliitikkoja tullaan teloittamaan suuria määriä. Kansalaiset pistävät pystyyn ns. Totuuskomiteoita, jotka tuomitsevat maanpetturit (yleensä - ei aina) kuolemaan. NATOa käytetään omaa kansaa vastaan häikäilemättömästi - mutta mikään ei auta. Taistelut leviävät ympäri Eurooppaa- Eurooppa taistelee! Tätä tarkoittaa Euroopan Hullu Kevät.

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4691306-euroopassa-on-yksi-sodanlietsoja-vladimir-putin

http://anssijoutsenlahti.blogspot.com/2022/02/yksimieleisina-yhteisen-vaaran-edessa.html

Mikä on JPolin asema tässä tilanteessa? Me olemme strategiseen ja taktiseen hybridisodankäyntiin erikoistunut sivusto. Suomen ainut. Meille strategia itsessään on kaikki kaikessa. Painotus on vapaudessa, olemme avoimesti Supistinen blogi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti