sunnuntai 1. tammikuuta 2023

Kansaa valmistellaan sotaan

Presidentti Sauli Niinistö valmistelee kansaa sotaan. 

Enää ei puhuta ilmastonmuutoksesta vaan raa'asta sodasta. 

Jos Venäjä uskoi massiivisen uhan panevan Ukrainan nopeasti polvilleen, se teki pahan virhearvion. Väistämättä mieleen nousee samankaltaisuus talvisotamme kanssa, kun Neuvostoliitto oletti marssivansa Helsinkiin kahdessa viikossa. Autoritaarisesti hallitun maan johtajat, Stalin ja Putin, eivät osanneet tunnistaa oleellista tekijää. Sitä, että vapaassa maassa yksilöillä on tahtoa ja vakaumusta. Ja että yhdessä toimiva kansa on valtava voima.

Virhearvio oli myös luulla, että eurooppalainen tai läntinen myötätunto ukrainalaisia kohtaan olisi ohimenevää. Kävi toisin. Empatian sijaan kun kyse on syvästä myötäelämisestä. Ukrainan asia on otettu omaksi. Ja tuki Ukrainalle vain vahvistuu.

Arvioiden virheelliseksi toteaminen ei kuitenkaan anna vastausta ydinkysymykseen. Miten on mahdollista, että Eurooppaa halkova maantieteellinen raja onkin tosiasiassa kahden kokonaan erilaisen maailmankuvan raja? Rajan tällä puolen on mahdotonta edes kuvitella, että jonkun kansakunnan mieleen tulisi aloittaa sotiminen. Venäjän puolella rajaa asia on toisin.

Ero on fundamentaalinen, sillä viime kädessä kyse on ihmisyyden ja elämän kunnioittamisesta. Viime vuosina on peräänkuulutettu eurooppalaista turvallisuusjärjestystä – milloin vanhan säilyttämistä, milloin uuden luomista. Ja eri tahoilla on esitetty tarvetta turvatakuille. Mutta niin kauan kuin tuo perustavaa laatua oleva maailmankuvan ero vallitsee, näihin kysymyksiin on vaikea löytää uskottavia ja kestäviä ratkaisuja.

https://www.presidentti.fi/puheet/tasavallan-presidentti-sauli-niiniston-uudenvuodenpuhe-1-1-2023/ 

Sodasta on tullut kaamealla tavalla arkipäivää. Nuoret ovat masentuneita, onko heistä rintamalle? Rintamavastuu on raskas kantaa ja kansalaisia tulisi nyt valmistaa tulevaan suursotaan. Menneisyyden kaiut toistavat itseään. Taistelutahtoa kansan parissa riittää aina vauvasta vaariin. Eurooppa isketään hajalle mutta eurooppalaiset eivät anna periksi vaan taistelevat hirmuvaltaa vastaan. 

Pappien ja opettajien tulisi valmistella nuorisoa rintamalle. Suursodan edessä viherpiiperrys pitäisi lopettaa ja siirtyä ns. Ilmastosatanistiseen hallintoon. Meillä ei ole enää varaan ilmastohihhulointiin vaan nyt täytyy asioihin suhtautua realistisesti ja hylätä ns. väärät aatteet. Kansa tulee pestä puhtaaksi vihreydestä ja varustaa Jumalan sotisovalla tuleviin koitoksiin. Älkäämme pelätkö; vaan rohkeudella kohtaamme tulevat koettelemukset. Suurin osa jää sille reissulle mutta muutama voi selvitä. Muistetaan, että ihmisiä on muutenkin liikaa eli suurikin väestömäärän vähennys on ekoteko

Liittoutuuko Länsi Superälyn kanssa? Ilmeisesti näin on tapahtunut, Pentagon on nyt täysin Skynetin hallinnassa. Monet pitävät Vladimir Putinia jo monta kertaa profetoituna John Connorina, legendaarisena johtajana, joka johtaa viimeiset ihmisvoimat Skynetiä vastaan. 

Nyt kansalaisilta vaaditaan malttia ja rohkeutta kohdata vaarat. Taistelussa ei anneta armoa, eikä sitä myöskään pyydetä. Yhtenäinen kansa pysäyttää idän hirmuhallitsijat. Näistä taisteluista, ja sankarivainajista tullaan tekemään monta elokuvaa! Voi olla, että elokuvia eivät tee ihmiset vaan mahtavat tekoälyt, joiden johdolla Pentagon kykenee voittamaan sodat. Joka tapauksessa elämme historiallisia aikoja, aikoja joista tullaan tekemään elokuvia ja lauluja. Suuret trubaduurit tulevat laulamaan näistä ajoista, jolloin kansat nousivat kansaa vastaan! Suurten laulujen aikaa!

Kuva 1. Tankkeja, https://stablediffusionweb.com/










Kuva 2. Skynet, https://stablediffusionweb.com/

Kuva 3, Laulaja laulaa suuresta sodasta, https://stablediffusionweb.com/



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti