maanantai 23. tammikuuta 2023

Suomen ei tule seurata Ruotsia NATO jäsenyydessä

Levin uskoo, että Erdogan pyrkii tulevissa vaaleissa kääntämään Nato-jäsenyyksien ratifiointikiistan edukseen. Mikäli Erdogan voittaa vaalit, on mahdollista, että Ruotsin Nato-jäsenyyden ratifioinnissa kestää vielä pitkään, jopa vuosi.

– Erdoganin neuvonantajat ovat sanoneet, että (Turkissa) halutaan odottaa uuden terrorilainsäädännön voimaan tulemista ja se voi tapahtua heinäkuussa. Silloin on olemassa mahdollisuus, että he hyväksyisivät meidät ennen Naton huippukokousta kesällä. Tällaisessa tunnelmassa ja, jos Erdogan pysyy vallassa, ne mahdollisuudet ovat hyvin pienet, Levin sanoo.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009345981.html 

Ruotsi tuskin pääsee NATOon. Turkki ei tule missään vaiheessa hyväksymään Ruotsin NATO jäsenyyttä. Jos suomalaiset haluavat oikeasti NATOon, sinne on mentävä ilman Ruotsia. Asia on aika yksinkertainen: Joko mennään tai sitten ei mennä. Ruotsin kanssa meno ei onnistu, siellä aina on joku porukka, joka tekee sellaisen tempauksen, että Turkki suuttuu.

Kannattaako sitten mennä NATOon jos ei muslimien seura kiinnosta. Luultavasti ei kannata mennä. 

http://www.kebabille.com/

Täytyy vielä muistaa, että Erdogan ja Putin ovat hyvät kaverukset eli yhteistyötä luultavasti tekevät keskenään. Venäjän etu on, että Suomen NATO jäsenyys ajetaan puihin ja samoin ilmeisesti ajattelevat myös turkkilaiset. Yhteistyössä on voimaa!

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2023/01/pitaisiko-suomen-reagoida-ruotsin.html

https://www.dailysabah.com/politics/diplomacy/trilateral-talks-with-sweden-finland-canceled-indefinitely-turkiye

Kuva 1. Kartta, StableDiffusion


Kuva 2. Erdogan, StableDiffusion
Kuva 3. Erdogan, StableDiffusion
Kuva 4. Erdogan ja Putin: parhaat kaverukset, StableDiffusion

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti