keskiviikko 4. tammikuuta 2023

Maanpetoksellista vehkeilyä

Suomi on liitossa sotaa käyvien maiden kanssa. Presidentti Niinistö sanoo, että maan turvallisuus vaarassa. Tällaisessa tilanteessa tulisi selvittää tarkasti, kuka on ajanut Suomen nykyiseen tilanteeseen missä ei ole sähköä riittävästi saatavilla. Tällainen politiikka tulisi rinnastaa maanpetokseen, koska nykyaikana energiavarmuus on tärkeätä sekä tavallisille kansalaisille että teollisuudelle. Kuka on vastuussa? 

Minulla katse kääntyy vihreisiin mutta samanlaisia ääriaineksia on joka puolella yhteiskuntaa. Miten Elokapina liikkeen on annettu terrorisoida tavallisia suomalaisia ilmastosatanisteja. Ilmastosatanistiset voimat ovat yhteiskuntaa ylläpitäviä ja maalle vaurautta tuottavia voimia. Hyökkäys tällaisia voimia vastaan tulee rinnastaa maanpetokseen.

Mitä nyt pitäisi tehdä? Pitäisi välittömästi perustaa tavallisista kansalaisista muodostettu tutkintaelin, joka tutkisi tarkasti suojelupoliisin (SUPO) ja muiden turvallisuuspalvelujen avulla ketkä ovat vehkeilleet näin rankasti Suomen kansan luonnollisia etuja vastaan. Nyt on aika tuomita maanpetturit!

http://jpoli.blogspot.com/2023/01/soininvaara-hopisee-energiasta.html

https://funtsittavaa.blogspot.com/2023/01/sallitun-kyseenalaistamisen-raja.html



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti