tiistai 17. tammikuuta 2023

Suomessa liikaa ihmisiä

Suomessa on maan kantokykyyn verrattuna liikaa ihmisiä. Rajat pitäisi laittaa nyt kiinni. Suomeen ei ole mitään järkeä tuoda isolla rahalla lisää väestöä. Maahanmuuttajat eivät opi suomea ja muutenkin koulutus on epäonnistunut. Tällaiseen maahan kuin Suomi ei pitäisi tuoda yhtään ihmistä. Suomessa ihminen kuluttaa minimissään valtavasti energiaa verrattuna johonkin lämpöiseen Afrikan maahan verrattuna. Suurin ekoteko olisi lyödä rajat kiinni. Jokaista rajanyrittäjää pitäisi kohdella kriminaalina ja laittaa työleirille jos ei ole palaa lähtömaahan vapaaehtoisesti. Venäjälläkin laitetaan kansa työleirille. Ennen vanhaan amerikka laittoi maahanmuuttajat kaivoksiin ja sotimaan ulkomaille. Tällainen politiikka pitäisi tuoda myös Suomeen. Suomella ei tosin ole kykyä sotia ja valloittaa ulkomaita eli lisä väestölle ei juurikaan ole tarvetta. 

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/lukemisto/8a63d675-af30-4e00-9479-9c062288e301

http://ikihonka.blogspot.com/2013/10/saatteeksi.html

Suomesta on annettu järjetön kuva ulkomaalaisille ja sitten kun he tulevat tänne niin olosuhteet eivät olekaan kovin kummoiset. Nämä ihmiset pettyvät ja sitten tulee riitoja kun elämän olosuhteet eivät Suomessa olekaan kovin kummoiset. Suomea pitäisi rakentaa siten, että omalle väestölle tulisi edes jonkinlaiset elinolosuhteet. Suomen kaltainen pohjoinen maa tuskin koskaan kykenee tarjoamaan kovinkaan korkeaa elinoloja, parhaimmillaankin Suomi voi kyetä tarjoamaan jonkinlaiset elinolosuhteet mutta hyviä ei. 

https://naitapolkujatallaan.blogspot.com/2020/04/kirjaesittelyssa-pentti-linkolan.html

Pentti Linkola vastusti maahanmuuttoa, koska se vaati valtavia luonnon varoja ja on siten täysin järjetöntä. Pikemminkin pitäisi kannustaa väkeä muuttamaan Suomesta pois. Tulevaisuudessa jos tekoäly kehittyy odotusten mukaisesti niin ihmisiä ei enää juurikaan tarvita ja liika väestöstä pitäisi päästä eroon.

Suomen rajoille tarvittaisiin herkän liipasinsormen omaavia patriootteja, mutta niitä ei löydy mistään. Vai löytyykö?

2 kommenttia:

  1. Niin, jos kylmä järki ja harkinta olisikin päätösten takana. Vaan kun tässä maassa äänestäjissä on joka sortin lällyhumanisteja ja maailmanparantajia, niin eivät kai valtaan pääsevät ole sen kummempia. Ongelmahan on siinä, että nämä hörhöt käyttävät surutta sitten kaikkien muidenkin vero- ja lainattuja varoja typerien päähänpinttymiensä rahoittamiseen. Ja parlamentin puoluekuri estää tehokkaasti puuttumasta edes kaikkein kajahtaneimpiinkaan mölötyksiin.

    VastaaPoista
  2. Niinhän se on. Vaikea on tilanne.

    VastaaPoista