tiistai 10. tammikuuta 2023

Liikaa ihmisiä

Ongelmat ovat nimittäin vieläkin syvemmällä. Suomalaisia on puoli miljoonaa liian vähän, perheiden lapsilukutoive ei toteudu ja yhä useampi jättää haaveilut parisuhteesta. Ei liene liioiteltua pelätä, että monelta alueelta lapset loppuvat. Syntyneitä on enemmän kuin kuolleita enää vain yhdessä maakunnassa. Poikamiehiä on paljon myös vastoin omaa tahtoaan ja naiset karkaavat pääkaupunkiseudulle. Väestönkehitys on hyvinvointivaltiolle suurempi uhka, kuin mikään muu. Siksi muutos perheystävälliseen toimintakulttuuriin ei liene liioiteltu vaatimus.

http://hilkkakemppi.fi/2023/01/10/suomesta-puuttuu-puoli-miljoonaa-ihmista/ 

Hilkka Kemppi (Kesk) ihannoi suurta väkilukua.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Hilkka_Kemppi

Suomessa on maan kylmät olosuhteet huomioon ottaen liikaa ihmisiä, ei liian vähän. Todelliset ihmisystävät kuten Pentti Linkola aikanaan puhui paljon siitä, että Suomessa on valtavasti liikaa ihmisiä. Linkola oikeassa, ihmisiä on liikaa. Ihmispaljouden vähentäminen ei ole kuitenkaan onnistunut, eivät sodat eivätkä taudit tuo helpotusta ihmispaljouteen. 

http://jpoli.blogspot.com/2023/01/tyoperainen-maahanmuutto.html

Jotkut haluavat vielä kaiken tämän päälle lisätä maahanmuuttoa. Se on aivan järjetön ajatus. Lähitulevaisuudessa tekoäly ylittää ihmisen asiassa kuin asiassa. Täytyy muistaa, että kun tekoälyn kyvykkyyttä verrataan, usein vertailukohtana on joku poikkeusyksilö, poikkeuksellisen lahjakas, ahkera ja taitava. Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan ole mitään poikkeusyksilöitä joten monessa käytännön hommassa tietokone ylittää ihmisen keskimääräisen osaamisen jo paljon aikaisemmin.

Suomessa ei vieläkään kukaan puhu tekoälyn vaikutuksista yhteiskuntaan. Ari Ojapelto lienee ainut mutta hänellä ei ole uskottavuutta yhteiskunnallisena keskustelijana vaan häntä pidetään lähinnä pellenä.

https://ariojapelto.blogspot.com/p/etusivu.html

https://blogit.kansanuutiset.fi/maailmanparantajan-madonluvut/

Ari Ojapelto ihannoi ihmisten käyttämistä työsovelluksissa. Itse kannatan maksimaalista robottien ja tekoälyn käyttöä. Ihmispopulaatio täytyy sitten sovittaa siihen määrän mitä tarvitaan eli väestöä tulee karsia tiukalla kädellä. Vähennystarve lienee noin 99.9% eli montaa ei jäljelle jää. Luonto kiittää! Miten väestön vähennykseen päästää jää nähtäväksi mutta eiköhän joku keino keksitä.

http://blog.hse-econ.fi/?p=9503

http://jtalous.blogspot.com/2023/01/windowsista-linuxiin.html

https://www.merjamakisalo.fi/?p=3230

Kuva 1. Ihmismassa, https://stablediffusionweb.com/


Kuva 2. Ihmismassa, https://stablediffusionweb.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti