keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Äärioikeisto Suomessa

Suomessa toimii aktiivinen äärioikeisto. Äärioikeiston levinneisyydestä ja kuka siihen kuuluu voidaan pohtia. Äärioikeistolla monasti tarkoitetaan tässä yhteydessä tiukasti kansallismielisesti ajattelevia. Käsitteeseen yleensä liittyy rasismi.

Taloudellisesti suomalainen äärioikeisto on vasemmalla, koska se pääasiassa kannattaa valtion suurta roolia taloudessa. Omasta näkökulmasta suomalainen äärioikeisto on talouspoliittisesti hyvin vasemmalla. Äärioikeiston yhteiskuntapolitiikka on jäänyt epäselväksi, koska se tuskin kykenee luomaan minkäänlaista taloudellista tuotantojärjestelmää, koska talouden rakenne on globalisoitunut ja kansallista pääomaa ei enää ole.
http://mediaseuranta.blogspot.com/2012/01/fria-tidningen-den-framgangsrika.html

http://www.fria.nu/artikel/91452

Osa äärioikeistosta pyrkii naamioitumaan erilaisten viittojen alle. Itse pidän vaarallisimpina ryhminä yhteiskunnan edun kannalta niitä ryhmiä tai yksilöitä, jotka joko vastustavat aborttia tai vastustavat nanoteknologiaa. Erityisesti nanoteknologian vastustaminen on vaarallista yhteiskunnan kannalta.
http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/34490-jos-olet-ostanut-nama-housut-vie-ne-kiireellisesti-ongelmajatelaitokselle

http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/94527-globalistinen-uskontunnustus

Yhteiskunnan pitää ryhtyä erityistoimenpiteisiin nanoteknologiaa vastustavien ryhmien mahdollisesti aiheuttaman uhan torjumiseksi. Nanoteknologia on välttämätöntä Suomen kansan hyvinvoinnin kannalta. Osa äärioikeistosta vastustaa vain maahanmuuttoa ja on pääasiassa harmitonta. Harmiton rasisti muuttuu kuitenkin  vaaralliseksi vastustaessaan nanoteknologiaa. Onneksi tällä hetkellä Suomessa ei ilmeisesti toimi yhtään superälyä vastustavaa kansanliikettä. Tälläinen liike olisi luonteeltaan äärimmäisen vaarallinen.
http://jpoli.blogspot.com/2012/01/abortti-ja-teknologia.html

Onneksi Suomessa on sellaisia suoraselkäisiä ja ryhdikkäitä poliitikkoja kuin Paavo Lipponen,  joka taistelee mitään pelkäämättä kaikkea pahaa vastaan. Hyvä Lipponen! Pöö!
http://jpoli.blogspot.com/2012/01/hyvinvointivaltion-loppu.html

http://jpoli.blogspot.com/2012/01/timo-soini-uskonnollinen-pelle.html

http://jpoli.blogspot.com/2012/01/taloustiede-ja-darwin.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti