lauantai 14. tammikuuta 2012

Nokian perkeleellinen tausta

On käsittämätöntä, että suomalainen kumisaapasyhtiö NOKIA ”keksi” maailman ensimmäisen kannettavan puhelimen. Se oli yksi maailman mullistavimpia uutisia. En usko että suomalaiset olisivat olleet neroja sillä alalla ja varsinkaan ilman mittavia tutkimusvaroja. Se vain päätettiin jostakin korkeammalta taholta, että Suomi saa olla se maa joka hoitaa sen kehityksen ja samalla olla maa jossa sen soveltuvuutta kokeillaan. Olla eräänlainen laboratorio. Sekin todistaa jo ”korkeammasta kädestä”, että maailman markkinat avautuivat ilman suurempia kilpailuja. Ja pysyivät vaikka kilpailijoita ilmestyi, mikä jo sinällään on ihme koska suomalaiset eivät ole olleet erityisen taitavia markkinamiehiä.
http://israelupdate.achlak.net/?page_id=2759

Nokian taustasta löytyy paljon epäilyttävää, jopa Saatanallista.
Tämä vaikuttaa minunkin mielestäni niin valtavan suurelta ettei sitä oikein jaksa mieltää kokonaisuudeksi ja jonkun suunnitelmaksi. Siksi onkin turvauduttava Jumalan Sanaan joka
ilmoittaa sen olevan tämän maailman ruhtinaan Pedon rakentama ja johon Jumalan lapset eivät saa sitoutua.:” ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen luku…”
Miksei tähän vaivaisen pääni järkeen mene perille se totuus, että olemme näin käsittämättömän lähellä tuon järjestelmän lopullisen toteutumisen edessä jo muutaman vuoden sisälle. Kukaan tuntemistani uskovista ei tunnu valmistautuvan tuohon viimeiseen taisteluun kaikkea tuota vastaan. Minäkin joka tästä on vouhottanut jo vuosia en jostain syystä kykene teorioista tekoihin.
http://israelupdate.achlak.net/?page_id=2759

Nyt Suomen kristittyjen täytyy sanoa ei Nokian valheelle ja petokselle

Nyt olisi tuhannen taalan paikka sijoittaa NOKIAN osakkeisiin sanoo liha, mutta henki kauhistelee sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti