keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Suomi ei Nokiaa tarvitse

Suomi ei tarvitse Nokiaa eikä ulkomaalaisia huippuosaajia.
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/122022-huippuosaajia-ulkomailta-%E2%80%93-%E2%80%9Dsuomella-on-ongelma%E2%80%9D

Teollisen tuotannon kannattavuus ei ole kovin korkea eli mitään järkeä ei ole luoda ihmisille fantasioita tuotannon laajentamisesta. Iso osa teollisista ja muista tuotteista kannattaa ostaa ulkomailta. Suomessa kannattaa tuottaa sitä mikä kannattaa hyvin ja muu kannattaa hankkia ulkomailta. Kiinasta saa nykyään elektroniikkaa ja tietotekniikkaa halvalla.
http://tietsikka.blogspot.com/2012/04/kiinalla-oma-valtiollinen.html

http://www.mtv3.fi/uutiset/talous.shtml/2012/04/1534733/ollilan-nokia-vuosissa-nousuja-ja-laskuja---mita-seuraavaksi

Ns. kädettömät huippuosaajat elikkä pelletekniset eivät Suomea suosta nosta vaan kiinalainen halpa teknologia. Suomesta pitäisi tehdä kiinalaisen huipputeknologian euroopan keskus. Nokialle olisi onneksi jos ZTE tai Huawei ostaisivat sen pois kuleksimasta.
http://jtalous.blogspot.com/2012/04/ollila-luokaton-johtaja.html

http://chinahour.blogspot.com/2012/04/china-wary-as-us-philippines-stage-war.html

http://jpoli.blogspot.com/2012/04/suomea-viedaan-teurastamolle.html

http://maalaisjarki.blogspot.com/2012/04/ei-tartte-opiskella-kun-pappa-betalar.html

http://vasarahammer.blogspot.com/2012/04/vastuullinen-media-ampuu-omaan.html

Kädetön ja ns. hyperosaaja ulkomaalainen, joka ei pysty tuomaan Suomeen reippaasti rahaa ei ole minkään arvoinen. Suomi ei voi olla koko maailman sosiaaliturva. Omissa idiooteissa on jo tarpeeksi maksamista. Nalle Puhin puheissa on paljon järkeä.
http://maalaisjarki.blogspot.com/2012/04/rikastuksia.html

http://jpoli.blogspot.com/2012/03/muxlim-ja-mohamed-el-fatatryn.html

Suomi saa maailmalta kaikki idiootit, koska järkevät liikemiehet menevät Yhdysvaltoihin. Jos haluaa perustaa  yrityksen ja haluaa saada sen tuottamaan, niin Suomeen sitä ei kannata perustaa vaan Amerikkaan. Hyvin vaikeaa on kuvitella, että kukaan tervejärkinen yrittäjä tulisi Suomeen ja perustaisi tänne menestyvän yrityksen. Suomestakin kaikki järkevät yrittäjät pääsääntöisesti yrittävät pois. Suomen ei kannata lähteä houkuttelemaan ulkomaisia yrittäjiä, koska tänne saadaan kuitenkin kaikki pöpit. Jos pöpit tulevat rahasalkun kanssa, ne voi ottaa tänne pelleilemään, mutta muuten ne kannattaa lähettää vaikka Viroon. Itsekin jos perustaisin yrityksen, niin en sitä sijoittaisi tähän maahan vaan luultavasti veisin sen Yhdysvaltoihin tai Kiinaan.  Eurooppa ei noin pääasiallisesti ole mikään hyvä sijaintipaikka huipputeknologian yritykselle, koska verotus on mielipuolista ja valtio tekee kaikkensa, että yrittäjä joutuu joko linnaan tai verohelvettiin.

Itse olen tavannut jonkun suomeen tulleen ulkomaisen yrittäjän ja pääasiassa ovat ihan kädettömiä. Parhaat ja kovimmat yrittäjät kiertävät Suomen kaukaa. Joukossa voi olla tietysti jokunen taitavampi ja sinällään ei ole mitään menetelmää ennustaa kuka pärjää ja kuka ei mutta iso osa ei tule koskaan pärjäämään todella hyvin. Huonosti pärjäävät sosiaalitapaukset tulevat Suomelle hirvittävän kalliiksi.
http://billhicksisdead.blogspot.com/2012/04/great-recession-porn-illegal-mexican.html

Amerikassa on ahkeria meksikolaisia mutta hölmöt amerikkalaiset karkottavat niitä. Meksikolaisia kannattaisi tuoda Suomeen laivalasteittain.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti