sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Muxlim ja Mohamed El-Fatatryn

Muslimeille suunnattu nettisivusto Muxlim.com ja sivuston perustaja El-Fatatry ovat juuri saaneet Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnon. Palkinnon perusteissa sanotaan sivuston olevan maailman suurin muslimeille suunnattu verkosto.
http://www.hs.fi/kotimaa/Verovaroilla+tuettu+muslimisivusto+teki+miljoonatappiot+ja+lopetti+toimintansa/a1305558058204

Maahanmuuttajien osaamisesta on puhuttu paljon mutta melkein joka kerta se on osoittautunut kuplaksi. Kädettömiä epäonnistuneita liikemiehiä ei täällä tarvita, vaan todellisia bisneksen kovanaamoja. Suomesta on tullut pellejohtajien turvapaikka (Stephen Elop).

Realistisesti ottaen Suomeen tulleet maahanmuuttajat ovat luultavasti pahnanpohjimmaisia ja todelliset osaajat menevät Amerikkaan. Jos otetaan maahanmuuttajia, pitäisi olla jonkinlainen esterata, joka pitäisi selvittää niin nähdään onko niistä mihinkään. Suomen korvissa pitää pärjätä susille, karhuille ja myyrille pelkoa tuntematta, armoa antamatta tahi sitä ottamatta. Pelle maahanmuuttajista ei ole mihinkään. Pellejä on jo omasta takaa tarpeeksi.
http://sossumedia.blogspot.com/2012/03/hyvinvointivaltio-tiensa-paassa.html

Suomessa on otettu maahanmuuttajat lämmöllä vastaan ja annettu paremmat elinolosuhteet kuin suurimmalla osalla kantaväestöä. Nyt rahat ovat kuitenkin loppuneet ja enää ei ole varaa pelleillä vaan sekä oma että vieraat pitää laittaa lepokodista kovaan työhön.
http://www.disruptionmanifesto.com/

Maahanmuuttajien pitäisi tietää, että Suomi ei ole mikään öljyrikasvaltio, jolla on varaa, vaan köyhä työläisvaltio, joka elää kansan selästä revityllä tuotolla. Tuoton repiminen kansan selkänahasta ei ole symboliikkaa vaan todellista repimistä.

Muslimimarkkinat ovat kyllä omasta mielestänikin todella kiinnostavat mutta niiden hyödyntämiseen tarvitaan todellista osaamista eikä pelletason johtajaa. Eräs muslimimarkkinoiden ongelma on, että monilla Arabimarkkinoilla kansan Internettiin pääsyä on rajoitettu eli sinne on vaikea myydä markkinointipalveluja.
http://pjarvinen.blogspot.com/2012/03/ilmaisuus-on-vaikea-bisnes.html

El-Fatatry ei ole huijari vaan täysin osaamaton pelle, jolle kenenkään sijoittajan ei pitäisi antaa euroakaan riskipääomaa. Hölmöys ei ole rikos mutta sen rahoittaminen ei ole järkevää.
http://jpoli.blogspot.com/2012/03/verkkomedia-talousvaikeuksissa.html

http://tietsikka.blogspot.com/2012/02/elop-nokia-ei-tarvitse-4-ydinta.html

http://hampaankolosta.blogspot.com/2012/02/ei-tullut-uutta-sampoa-eika-finlaysonia.html

http://hampaankolosta.blogspot.com/2010/12/he-ovat-sankareita-kaikki-kun-oikein.html

http://areena.yle.fi/video/1311142634771

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti