torstai 8. maaliskuuta 2012

Obama ei hyökkää Iraniin?

Iran's top leader Thursday welcomed comments by President Barack Obama advocating diplomacy and not war as a solution to Tehran's nuclear ambitions, a rare positive signal in long-standing hostile transactions between Tehran and Washington.
http://www.cbsnews.com/8301-202_162-57393305/khamenei-welcomes-obamas-window-of-opportunity/

Obama epäröi hyökätä Iraniin. Sinällään ei ole yllättävää, että Yhdysvallat ei haluaisi hyökätä Iraniin, koska Iranin lyöminen on vaikeampaa kuin Irakin ja vaatii valtavia ponnisteluja Yhdysvalloilta.
The prime minister of Israel is many things, but subtle is not one of them. The message of Purim is: When the Jews see a murderous conspiracy forming against them, they will act to disrupt the plot. A further refinement of the message is: When the Jews see a plot forming against them in Persia, they will act to disrupt the plot, even if Barack Obama wishes that they would wait for permission.
http://www.bloomberg.com/news/2012-03-07/netanyahu-gives-obama-a-purim-message-to-heed-jeffrey-goldberg.html

Yhdysvaltojen ei pitäisi antaa Israelin sanella omaa politiikkaansa. Yhdysvaltojen etujen mukaista ei ole tuhlata voimavaroja Israelin suojeluun ja Israelilaisten agendan ajamiseen. Yhdysvaltojen edut ja Juutalaisten edut eivät yhdy, eikä edes juutalaisten etujen mukaista ole hyökätä jatkuvasti arabeja vastaan. Sotiminen on valtavan kallista ja Yhdysvaltojen todelliset ongelmat ovat muualla kuin Iranissa.
http://jpoli.blogspot.com/2012/03/yhdysvallat-hyokkaa-iraniin.html

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=2698

 

1 kommentti:

  1. @ Vaalivuonna tuo on liian suuri riski Obamalle, ensi vuosi on eri asia,kyllä Iranin ydinpommi terroristeilla on uhka USA:llekin. Israel on turhautunut Obamaan,mutta tarvitsee tämän apua mm. ohjusten torjunnassa. Äärijuutalainen lehdenkustantaja jenkeissä ehdotti jo,että Mossadin pitäisi murhata Obama!

    VastaaPoista