maanantai 12. maaliskuuta 2012

Amerikka tappaa kodissa ja puutarhassa

American officials scrambled Monday to understand why a veteran Army staff sergeant, a married father of two only recently deployed here, left his base a day earlier to massacre at least 16 civilians, 9 of them children, in a rural stretch of southern Afghanistan. The devastating, unexplained attack deepened the sense of siege for Western personnel in this country, as denunciations brought a moment of unity to three major Afghan factions: civilians, insurgents and government officials.
http://www.nytimes.com/2012/03/13/world/asia/us-army-sergeant-suspected-in-afghanistan-shooting.html

Amerikkalaiset riehuvat Afganistanissa tappaen kaikki, jotka tulevat vastaan.
http://natonalla.blogspot.com/2012/03/ohjuksilla-valmistellaan-suomea-natoon.html

http://www.brisbanetimes.com.au/opinion/politics/afghan-village-massacre-will-compound-us-problem-20120312-1uwdc.html

Yhdysvaltojen sotilastoimet ovat maksaneet Afganistanilaisille valtavasti verta; ja maksuja tulee aina vain lisää.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=2934
Tyttö paljastui sodan jälkeen Kuwaitin Yhdysvaltain-suurlähettilään tyttäreksi Nayirah al-Sabahiksi, jota PR-firma Hill and Knowlton oli valmentanut esittämään kuvitteellisen kertomuksen irakilaissotilaiden julmuuksista.[2] Sotaa edeltävinä kuukausina tytön kertomusta toistettiin mediassa kerta toisensa jälkeen. Siihen viitattiin myös YK:n turvallisuusneuvostossa. Sairaalan lattialle kuolemaan jätetyt kuwaitilaislapset olivat tärkein amerikkalaisten mielialoja sodalle myönteiseksi muokannut kertomus.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=2911

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=2926

Iranilaiset luultavasti pelkäävät tulevaa teurastusta. Monimutkaiset mediaoperaatiot ovat nyt käynnissä ja kansaa valmistellaaan sotaan.
http://english.pravda.ru/hotspots/terror/09-03-2012/120723-forces_have_invaded_Syria-0/

http://english.pravda.ru/opinion/columnists/11-03-2012/120741-afghanistan_nato-0/

Sodassahan väistämättä kuolee ihmisiä holtittomasti, koska todellinen konflikti ei ole sellainen elokuvamaisen hallittu kokonaisuus vaan kaoottinen ja hallitsematon, ei hallittu. Sodassa totuus on väistämättä aivan erilainen kuin mitä annetaan julki, sillä todellista sotaa ei journalisti voi kuvata. Väistämättä rehellisinkin journalisti joutuu kaunistelemaan totuutta jo pelkästään sen takia, että journalistin oma psyyke kestäisi reportoinnin ja mikään media tuskin suostuisi mitään todellisuutta kuvaavaa julkaisemaankaan eli totuus on aina rakennettu sellaiseksi, että katselijan psyyke sen pystyy jollain tavalla käsittelemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti