lauantai 31. maaliskuuta 2012

Työväenliike työnsä tehnyt

"Kokoomus toisella puolella ja vihreät toisella puolella ja muut katsomossa." Tässäpä vihreiden visio kansanedustaja Osmo Soininvaaranmuotoilemana. Hänen ryhmätoverinsa Pekka Haavisto täydentää tulevaisuudenkuvaa uumoilemalla, että maakunnissa moni pohtii perussuomalaisten ja vihreiden välillä. Vihreät poistaisivat näin ollen pelistä poliittisen ja ammatillisen työväenliikkeen.
http://www.demari.fi/demokraatti/paakirjoitukset/paakirjoitukset/5889-vihreiden-visio-viittaa-kintaalla-tyovaelle
SDP:n edustama työväenliike on työnsä tehnyt ja ilman rajuja uudistuksia SDP:llä tuskin on mitään tulevaisuutta. Paavo Lipposen rykäletappio jo osoitti, että työväenliike ei myy.
http://www.demari.fi/demokraatti/paakirjoitukset/paakirjoitukset/5709-ettei-yhdestakaan-nuoresta-tulisi-enaa-kadokasta

SDP ei ole enää aikoihin edustanut yhteiskuntaa kehittämään pyrkiviä voimia vaan taantumusta ja taantumuksellisia voimia. Poliittinen työväenliike on puolustanut sitä osaa kansasta, joka tykkäsi työskennellä perinteisen savupiipputeollisuuden parissa ja oli pitkälti ominut perinteisen työläisen arvomaailman.

SDP ei puhuttele ketään eikä se kontribuoi mitenkään järkevästi yhteiskunnalliseen keskusteluun tai yleensä mihinkään. Missä on homotyöläisikonit? Ei missään...Viherhomopiipertäjätyöläinen on tulevaisuutta ja siihen SDP:n heterojäärät eivät pysty.
http://www.vihrealanka.fi/uutiset/aloite-perustulosta-nytk%C3%A4hti-liikkeelle-%E2%80%9Dtietty-momentum-on-olemassa

http://ranneliike.net/teema?aid=8198&cid=18

http://jpoli.blogspot.com/2012/03/sananen-kurjalistosta.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti