torstai 25. huhtikuuta 2013

Kriminaaliopettajat kokoavat rivejään

Opettajat pyrkivät lietsomaan vihaa lapsia kohtaan ja estämään kansalaisyhteiskunnan toiminnan. Kansalaisyhteiskunnan pitää olla valppaana ja pyrkiä kaikin tavoin estämään opettajien pyrkimys rajoittaa lasten perustuslaillisia oikeuksia. Opettajat pyrkivät ottamaan lapsilta pois kännykät ja tätä ei vapaan tietoyhteiskunnan tule hyväksyä.
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/58565-opettajat-kyllastyivat-kannykat-saatava-ottaa-pois-lapsilta

Jos opettajat riehuvat ja pyrkivät ottamaan lapsilta pois kännykät, lasten tulee kieltäytyä systemaattisesti tälläisestä perusoikeuksien rajoittamisesta ja soittaa välittömästi poliisit paikalle puolustamaan lapsia.

Jos opettaja epäilee, että oppilaalla on vaarallisia välineitä koulussa niin opettajan tulee pyytää paikalle poliisi. Vain poliisille tulee antaa oikeus tutkia onko vaarallisia esineitä paikalla. Opettajan takavarikot loukkaavat sekä omaisuuden suojaa että oppilaan oikeutta yksityisyyteen ja oppilaan koskemattomuutta. Missään nimessä yhteiskunnan ei tule sallia kännyvastaisten opettajien toimintaa, jo pelkästään Nokian menestys vaarantuu opettajien toiminnasta.

Suomalaisten opettajien keskuudessa on vaarallisia tietokonevastaisia mielipiteitä. Tälläiset tietokonevastaiset mielipiteet ovat maan kokonaisedun vastaisia, erityisen tuomittavia ne ovat näinä aikoina, joina maantaloutta uhkaa katastrofi.
http://tarmo.fi/blog/2013/04/suomessakin-keskusjohtoiseen-opetukseen/
Opettaja on siinä ilmeisesti päättänyt, että hän ilmaisee näin mielipiteensä koulujen työrauhasta. Tämä on tehokas kannanotto siihen, miten koulujen työrauha on kaiken kaikkiaan kehittynyt, sanoo Luukkainen.
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2013/04/1745089/oajn-luukkainen-luotiliivit---tehokas-kannanotto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti