tiistai 30. huhtikuuta 2013

EU:n tuhoaminen

Onko Angela Merkel KGB:n agentti, jonka tarkoitus on tuhota EU?
http://finnsanity.blogspot.fi/2013/04/nyt-ammutaan-kovilla-habermasin-mukaan.html

Aikanaan omat epämääräiset lähteet kertoivat, että NL hajotettiin sillä tarkoituksella, että Länsimaat uinutettiin Ruususen uneen ja sitten ensiksi Länsi tuhotaan pakolaisille ja kulttuurin muokkauksella (viherpiipertäjät, homoilmiö jne). Itä-Eurooppa integroidaan EU:hun ja ujutetaan omat agentit EU:n johtopaikoille kuten Angela Merkel (Itä-Saksa, Fyysikko) ja Barack Obama. Loppu viimeistellään Etelä-Amerikasta tuodulla Paavilla. Ns. uusliberalistinen talouspolitiikan tarkoituksena voi olla Lännen tuhoaminen KGB:n agenttien toimesta. Varsin hyvin on tiedossa ja ainakin meillä Juffossa tiedetään epämääräisten lähteiden taholta, että tiedemaailmaa on Suomessa ja Maailmalla varsin hyvin ujutettu KGB:lta ohjeita saavia agenttitiedemiehiä. Läntisen tiedemaailman muokkaus on ollut käynnissä jo pitkään ja monet epäilevät, että mm. ilmastonmuutospropaganda on juuri osa tätä KGB:n suunnitelmaa.

Kiina on myös nostettu voimatekijäksi suunnitelmien mukaan.
http://jtalous.blogspot.fi/2013/04/melen-toimisto.html

Muistetaan esim. että Steven Jobs on kotoisin Jordaniasta ja oli koulutettu hippiliikkeen taholta muuttamaan Lännen seuraama paradigma. Myös Beatlesit olivat Intiassa Gurujen kouluttamia erikoisagentteja.
http://juffo.blogspot.fi/search/label/NWO

Itse arvostan suuresti heitä, jotka kykenivät luomaan näin ovelan strategian ja meillä Jussi Mediassa arvostetaan taitavaa strategiaa ja taktiikkaa. Sinälläänhän Lännellä ei ole oikeutta olla olemassa, jos se ei kykene selviämään, sillä vain taitavilla on oikeus olla ihmiskunnan johdossa. En siis arvostele enkä sääli Lännen heikkoa ja harhautettua eliittiä/johtoa tai kansaa, koska elämän kannalta heillä ei ole väliä; eikä loogisesti myöskään Lännellä.

Monet KGB:n eri epämääräisistä lähteistä saadut tavoitteet ovat loogisia ja tarpeellisia ihmiskunnan siirtämiseksi seuraavalle kehitystasolle.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=7687

Todellinen salaliitto jos sitä voidaan siksi sanoa on siis hyvin ovela ja ns. NWO hourinat ovat sen todellisen salaliiton peite, eivätkä edusta tätä todellista salaliittoa vaan niiden tarkoitus on vain harhauttaa ja diskreditoida salaliittoteoreetikkoja. Käsittääkseni mm. sähköallergia kuuluu näihin ns. todellisen takana olevan salaliiton tukisalaliittoihin siten, että sillä on tarkoitus heikentää Lännen teollisuutta ja häiritä Länttä. Käsittääkseni Länteen siirrettiin KGB:n agentteja tai kouluttamia agentteja joiden tarkoitus oli nimenomaan luoda tälläinen höperöjen liike kuten sähköyliherkät. Käsittääkseni ja nyt puhutaan itse avaruusolennoilta kanavoidusta tiedosta, että KGB:llä olisi käytössään jonkinlainen yhdiste, jolla on mahdollista saada aikaan sähköyliherkkyys ihmisessä ainakin väliaikaisesti. Missään nimessä en vastusta KGB:n strategiaa, koska olen samaa mieltä Neuvostoliiton ylimmän johdon kanssa siitä, että ihmiskunta tulee siirtää eteenpäin seuraavalle tasolle. Tämä kirjoituksen tarkoituksena oli vain kommentoida ihailevaan sävyyn tämän strategian hienoutta, eikä kritisoida sitä tai sen toimeenpanoa.
http://natonalla.blogspot.fi/2013/04/neuron.html

Aikanaan Kypros ja Kreikka luotiin sellaisiksi pesäkkeiksi, että kun ne tuodaan euroon, Länsi saadaan polvilleen. Myös luultavasti Pohjois-Korean toimien todellinen logiikka on samaa perua. Pohjois-Korealla on tarkoitus sitoa Lännen voimat ja tiedustelupalvelu. Pitkäaikainen rasitus sitten heikentää Länttä paljon...

Omien lähteiden perusteella peliin kuuluu vielä paljon muutakin...ehkä kirjoitamme joskus niistä lisää - ehkä emme, mutta kannattaa seurata Jussi Mediaa sillä meillä on Universumin paras tiedustelu.
http://juffo.blogspot.fi/2012/12/ufot-politiikassa.html

http://clericalwhispers.blogspot.fi/2013/04/papa-francis-meets-shimon-peres.html

http://www.skepticsunited.arkku.net/2013/04/22/flow-kaavio-salaliittoteorioista/

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2013/04/bostonin-silminnakijat-myos.html

http://ulkopolitist.wordpress.com/2013/04/19/mita-tiedamme-suomesta-syyriaan-lahteneista/

http://pakana.greatnow.com/pukki.htm

http://ulkopolitist.wordpress.com/2013/04/08/foliohattujen-paraati/

http://ammattisotilas.wordpress.com/2012/11/29/bittien-maailma-puolustuksesta-hyokkaykseen/

http://jtalous.blogspot.fi/2013/04/kyborgirahoitus.html

http://www.soininvaara.fi/2013/04/27/talouspolitiikan-paradigma-muuttumassa/

http://jpoli.blogspot.fi/2013/04/todellisuus-ja-totuus.html

http://jpoli.blogspot.fi/2013/04/maksumuuri-ja-propaganda.html

Monet kehityskulut liittyvät yhteen ja vaikka ne irrallaan analysoituna ovatkin vähämerkityksisiä luovat ne yhdessä valtavan yhteiskunnassa vaikuttavan muutosvoiman. Itse näen, että tämä muutos on pitkälti hyvään suuntaan.
http://jpoli.blogspot.fi/2013/04/glos-pana.html

http://jpoli.blogspot.fi/2013/04/excel-ja-talouspolitiikka.html

1 kommentti:

  1. ensimmaisen kerran se sanotaan julkisesti,en olekkaan ainoa joka nain ajattelee

    VastaaPoista