tiistai 9. huhtikuuta 2013

Opettajan erotus oli vättämätöntä

Opettajan käyttäytyminen tilanteessa oli täysin epäasiallista. Opettaja on selvästi opettajaksi sopimaton. Opettaja luo itse käytöksellään konfliktin.
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2013/04/1734131/opetuspomo-opettajan-potkut-oli-oikea-ratkaisu

http://finnsanity.blogspot.fi/2013/04/porvarillista-yhteiskuntaterroria.html

http://hauskat-videot.blogspot.fi/2013/04/alppilan-koulu-yla-asteen-oppilaan.html

http://hampaankolosta.blogspot.fi/2013/04/helsingin-opetusvirasto-antaa-signaaleja.html

http://villaotto.blogspot.fi/2013/04/alppilan-opettaja-ja-oppilas.html

Opettajan pitää kyetä kommunikoimaan oppilaiden kanssa. Kurinpito ei voi kouluissa hoitaa opettajan riehumisella vaan oppilaisiin pitäisi pystyä vaikuttamaan puhumalla. Voimaa/väkivaltaa opettaja ei saa käyttää kuin äärimmäisissä tilanteissa kuten, että esim. jonkun oppilaan henki tai terveys on vakavan uhan alla.
http://pedagogiikkaa.blogspot.fi/2013/03/valikohtauksesta-alppilan-ylaasteella.html

Väkivaltaa pitää yhteiskunnassa nykyaikana välttää viimeiseen asti. Väkivalta vain auktoriteetti aseman vahvistamiseksi on aika hirvittävää. Yhteiskunnan etu on, että opettajat toimivat asiallisesti. Opettaja riehumalla legitimoi riehunnan ja luo oppilaille pelkoja ja oikeuttaa riehuvaa käytöstä yhteiskunnassa pelkkään auktoriteettiasemaan vedoten.

2 kommenttia:

  1. Joo mutta saako oppilas haukua opettajaa ja olla esteenä hyvälle käytökselle?Tollaset äidin ja isän dokauskasvatus pojat ovat uhka muille oppilaille, entäpä jos sillä olisi ollut ase.Ei olisi saanut ottaa pois,ei edes väkisin.

    VastaaPoista
  2. Oppilasta ei saa kurittaa huonon käytöksen takia.

    VastaaPoista