torstai 2. toukokuuta 2013

Vapaus

Vapaus etenee ja sensuurin verhot heiluvat.
http://www.digilelut.fi/2013/05/pirate-bay-toimii-taas-kaikilla-estot-eivat-enaa-toimi/

http://gethidden.org/

http://tietsikka.blogspot.fi/2013/04/anonymiteetti-helposti.html

Iso osa vapauden vastaisesta toiminnasta on rakennettu luontoon itsessään. Ihminen voi vapautua vasta kyetessään hallitsemaan itseään ja ympäristöään. Tiede ja teknologia voisivat vapauttaa ihmisen mutta nykyinen tiede paradigmassa ei pidetä ihmisen vapauttamista materian rajoitteista kovinkaan tärkeänä. Historialliset mahtiuskonnot eivät ole olleet kovinkaan aktiivisia ihmisen vapauttamisen edistäjiä vaan ovat enemmälti pyrkineet estämään tätä vapautuksen teologiaa.
http://finnsanity.blogspot.fi/2013/05/nato-tuomioja-onnellisena-cia-nahkurin.html

http://www.alternet.org/civil-liberties/noam-chomsky-obamas-attack-civil-liberties-has-gone-way-beyond-imagination

Aikaisemminkin olen sanonut, että älkää säästäkö tai suojelko orjia, koska orjat myyvät vapauden ja vapaan ihmisen mädästä omenasta. Tämä tulee kaikkien ymmärtää vaikkakin orjien vapauttaminen on sinällään hyvä ja tavoiteltava asia; ei vapaiden tule uhrata tai riskeerata omaa vapauttaan orjien puolesta. Älkääkä kutsuko orjia veljiksenne tai siskoiksenne; sillä he eivät sitä totisesti ole.
http://jpoli.blogspot.fi/2013/04/eun-tuhoaminen.html

Tiukassa tilanteessa ette voi luottaa orjaan tai orjiin vaan heidän ystävyytensä ei ole minkään arvoinen. Tiukassa tilanteessa orja myy teidät mädästä omenasta. Muistakaa tämä; sillä se on suurin tieto ja viisaus minkä universumimme viisaimmat Vapaat Olennot ovat Teille antaneet.
http://jpoli.blogspot.fi/2013/04/aiti-theresa-ja-avustamisen-etiikka.html

Vapaus on rankkaa ja varmasti olette onnellisempia orjina; eli myykää itsenne orjiksi, jos ette kestä vapautta. Vapaana joudutte taistelemaan verissäpäin oman ja läheistenne vapauden puolesta, ja Teille ei lepoa tulla suomaan; eikä Teille luvata tai anneta mitään. Teillä ei ole Jumalaa eikä turvaa Jumalassa; sillä Te olette vapaita, eikä vapailla ole turvaa; vain orjilla voi olla turvapaikka.
http://juffo.blogspot.fi/2013/04/cnn-toimittaja-tunsi-seka-bostonin-etta.html

http://jpoli.blogspot.fi/2013/04/eun-tuhoaminen.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti