torstai 23. toukokuuta 2013

Hyönteisruokaa

Ekologinen herkkuateria syntyy hyönteisistä.
http://yle.fi/uutiset/ekokokin_grillissa_paistuvat_otokkapihvit/6652449

Tulevaisuuden ilmastonmuutoksesta ja köyhyydestä kärsivä suomalainen syö herkullisia hyönteispihvejä ja rottaburgeria. Tulevaisuudessa jokaisessa kodissa on oma hyönteiskasvattamo missä kasvatetaan sirkkoja. Rottia kerätään myös innolla nälkäisiin mahoihin.

Tulevaisuuden suomalainen Pisa lapsi opiskelee rotanpyydystäjäksi tai sirkkagrillin pitäjäksi.
http://jtalous.blogspot.fi/2013/05/aho-tuhosi-suomen.html

Vanhuksille ravintorikas rottaburgeri on harvinaista herkkua mutta nopeakoipiselle on aina rottaburgeria tarjolla.
http://jubjaleif.sarjakuvablogit.com/2013/02/18/rottaburgeri/

http://www.mercurynews.com/nation-world/ci_23231935/insect-food-facts-caterpillars-are-popular-flies-not

http://www.thailandunique.com/edible-insects-bugs

Kulinaristit tilaavat Internetistä suoraan todelliset ötökät ruokapöytään.
http://www.edibleunique.bigcartel.com/

http://yle.fi/uutiset/yk_vaatii_lansimaitakin_otokansyontiin_-_kaksi_miljardia_ihmista_syo_jo/6639674

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti