torstai 16. toukokuuta 2013

Mikseivät siepatut tuhonneet kaappaajia?

Mikseivät siepatut Atte ja Leila Kaleva taistelleet itseään vapaiksi?
http://www.seiska.fi/Rikos/Siepattu-Leila-Kaleva%253A-Hyv%25C3%25A4stelimme-toisemme-vankeudessa%2521/1004595

Molemmat siepatut olivat saaneet sotilaskoulutuksen eli miksi he eivät lyöneet hanttiin ja taistelleet tietään vapauteen? Pääasiallisesti arabit eivät ole mitään todellisia taistelijoita ja yleisesti ottaen kahden sotilaskoulutuksen saaneen taistelijan pitäisi pystyä tuhoamaan kaappaajat ilman aseitakin.

Kaappaajien päihittäminen ei ole mikään temppu ilman aseitakaan, koska aseistettu pelletaistelija ei yleensä odota, että hänet tapetaan siihen paikkaan. Onko suomalainen sotilaskoulutus niin surkeaa, ettei siellä opeteta  edes lähitaistelua?

Minkälaisen kuvan antaa se, että jos ruvetaan hyvästelemään eikä edes yritetä tuhota kaappaajia? Kaappaajien aseet eivät ole mikään tekosyy sille ettei yritetä tuhota kaappaajia. Aina pitää lyödä hanttiin jos vihollinen käy kiinni. Aseetonkin taistelija voi yllättää aseistetun. Lisäksi täytyy muistaa, että arabimaissa ei ole yleistä että naisilla on sotilaskoulutus eli Leila olisi vallanhyvin voinut yllättää vartijat ja sopivasti ajoitettuna kaappajien tuhoaminen olisi voinut onnistua.
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2013/05/1756623/leila-kaleva-hyvastelimme-toisemme

Onko suomalainen upseeriaines todella näin kädetöntä, että siviilien täytyy opettaa suomalaiselle upseerille lähitaistelua ja vihollisen tuhoamista?
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288565843862.html

Suomalainen taistelija Atte Kaleva sanoo:"

Atte Kaleva: "Siellä oli isoja hämähäkkejä"


http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288565843862.html

No, varmasti oli myös kärpäsiäkin.

2 kommenttia:

  1. On se totta . . . ei nykyupseerit ole kenttäkelpoisia . . .

    VastaaPoista
  2. Joo, ei kannata paljon tällä aineksella paljoa mitään sotilashaaveita elätellä. Kannattaa ensimmäiseksi opettaa upseereille miten antaudutaan.

    VastaaPoista