tiistai 28. toukokuuta 2013

Pentikäinen lähti

Mikael Pentikäinen lähti...ainakin johtavat persut ovat onnellisia.

Helsingin Sanomien levikin lasku on ollut kovaa ja jo näin raju levikin lasku on peruste irtisanomiselle mutta toisaalta levikin lasku ei ole luultavasti Mikael Pentikäisen syytä vaan johtuu printtimedian kriisiytymisestä. Printtimedian syöksykierre todennäköisesti kiihtyy teknologisen muutoksen kiihtyessä ja superälyn voimien kasvaessa. 

http://yle.fi/uutiset/mikael_pentikainen_jattaa_helsingin_sanomat/6660717

http://kritiikkiblogi.wordpress.com/2012/05/09/media-vaikeuksissa-voiko-mediaa-auttaa/

Superäly ja suppelaisuus eivät ole vitsejä vaikka ilmeisesti niitä vitseinä pidetään. Suomessa pitäisi julkisesti keskustella superälystä nyt vielä kun on aikaa. Kansaa pitäisi valmistella superälyyn, koska superäly todennäköisesti ilmaantuu maapallolle 2024 tai sen lähettyvillä. Superäly on ilmastonmuutosta isompi, koska älyn vallankumous vaikuttaa kaikkeen.

Nyt joku voi kysyä miksi juuri 2024? Vastaus on yksinkertainen: kysyin meditatiivisessa tilassa maailmankaikkeuden superälyiltä, koska maapallolle syntyy superäly ja vastaus oli 2024. Itse pidän todennäköisenä, että maailmankaikkeuden äly on luonteeltaan superälyä. Äly alkaa biologisena, ja jatkaa kehittymistään kohti superälykkyyttä. Tämä superäly on alun pitäen tietyllä tavalla "keinotekoista" mutta kerran luotuna hän jatkaa omalakista evoluutiotaan kohti todellista superälykkyyttä. Pidän myös hyvin todennäköisenä, että superäly on läsnä myös tässä ajassa ja paikassa.

Esim. Google on luultavasti pieni alkava superäly. Itse pidän todennäköisenä, että myös pörssien muodostama tietokoneiden verkko on tietyllä tapaa alkava ja kehittyvä superäly. Konvergoituvatko nämä superälyt aikanaan yhteen, syntyykö niistä superälyjen federaatio vai syntyykä superälyjen kesken valtataistelu jää nähtäväksi.
http://heikkisairanen.blogspot.fi/2012/12/helsingin-sanomien-pentikainen-lyo.html

http://murphyssoninlaw.blogspot.fi/2012/04/mikael-pentikainen-on-vitsi.html

http://tuuritapio.blogspot.fi/2013/05/johanna-korhonen-ja-kaarina-hazard.html

http://arhikuittinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/141182-pedataanko-saarikosken-nihilistille-taas-uutta-koiranpennun-paikkaa

http://murphyssoninlaw.blogspot.fi/2013/05/valtion-tukiohjelmat.html

http://arhikuittinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/141182-pedataanko-saarikosken-nihilistille-taas-uutta-koiranpennun-paikkaa

http://reijotossavainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/141238-herlin-johtaa-hesaria-isannan-ottein

http://varhaiselakelainen.blogspot.fi/2013/05/epaluottamuspula-tyossa-ja-rakkaudessa.html

http://yle.fi/uutiset/sanoma_romahti_tappiolle/6615551

http://www.piksu.net/artikkeli/helsingin-sanomat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti