maanantai 27. toukokuuta 2013

Amerikka ei voittanut II-maailmansotaa

Amerikkalainen petos -kirjan tekijä viittaa yhä uusiin dokumentteihin. Niiden perusteella Neuvostoliitto oli onnistunut heikentämään USA:ta niin syvältä, että hänen mielestään koko kansakunnan luonne kyseenalaistui.
Yleinen käsitys tapahtuneesta ei ole silti vieläkään tullut oikaistuksi.
– En usko että me voitimme toisen maailmansodan. Uskon että tuon soluttautumisen vuoksi me itse asiassa toimimme osana Neuvostoliiton strategiaa, Diana West sanoo.

Diana West kirjoittaa miten Neuvostoliitto aikoinaan otti Yhdysvallat haltuunsa. Se mitä Diana West ei kerro on, että haltuunotto jatkuu vieläkin ja ei ole loppunut.
http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/usa_maailmansota-3864

http://www.amazon.com/American-Betrayal-Assault-Nations-Character/dp/0312630786/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1351518327&sr=8-1&keywords=American+Betrayal

Samoin EU on todellisuudessa Neuvostoliiton salajuoni euroopan haltuunottamiseksi ensiksi sosialismille ja sitten kommunismille.
http://uutiset.perussuomalaiset.fi/?p=4624

http://senseofevents.blogspot.fi/2013/07/the-soviets-beat-us-after-all.html

2 kommenttia:

 1. kyllä ne amerikan sotilaat sen voittivat. Poliitikot McCarthyn jälkeen sen hävisivät, sekä yhteiskunta frankfurtin koulukunnan soluttautujien ja muiden kulttuurimarxistien sisältäpäin mädättämänä.

  t. Pörri Orava

  VastaaPoista
 2. Frankfurtin koulukunta on ollut vaikutusvaltainen.
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Frankfurtin_koulukunta

  Ja toimii ja vaikuttaa yhä.
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Antonio_Gramsci

  Unohtaa ei sovi myöskään Antonio Gramscin teoretisointia.

  VastaaPoista