tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kreikka vakuudet

Kreikka vakuudet ovat poliittisia ja luonteeltaan kosmeettisia.
http://www.demari.fi/politiikka/uutiset/12624-mitaan-virkavastuuta-ei-ole-ulkoistettu-kenellekaan

http://uutiset.perussuomalaiset.fi/?p=4833
Suomi puolestaan luopuu näiden pankkien hyväksi osuudestaan ERVV:n Kreikan lainaohjelmasta mahdollisesti tulevasta voitosta. Koska Kreikan ERVV-lainojen marginaali on nykyisin nolla, voittoja ei kuitenkaan ole odotettavissa. Kreikkalaisten pankkien intressissä oli, että Kreikan lainaohjelma toteutuu, ministeriö täsmentää.
http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/vm_kreikka_vakuudet-4198

Suomi todennäköisesti joutuu tulevaisuudessa luopumaan kaikista vaateistaan Kreikkaa kohtaan jokatapauksessa. Kreikan velat luultavasti joudutaan uudelleen järjestelemään ja silloin Suomi muiden EU valtioiden tavoin luopuu vaateistaan Kreikkaa kohtaan.
http://yle.fi/uutiset/urpilainen_julkisuuspaatokset_valmisteltiin_valtiovarainministeriossa/6671730

http://www.ess.fi/?article=416958
Merkelin kristillisdemokraattisen puolueen parlamenttiryhmän johtajan Michael Meisterin mukaan Kreikkaa voidaan auttaa, mutta Saksa ei jousta Ranskan budjetin alijäämän supistamisen tavoitteiden suhteen.
http://www.talouselama.fi/uutiset/merkel+lampenee+kreikan+taakan+keventamiselle/a2188365

Historiallisesti talouskriisit ovat usein johtaneet sisällis- ja muihin sotiin ja sama pätee myös nyt. EU:sta voi tulla rauhan unionin sijaan sodan unioni. Kiristyvä ja tiukka kuri ajaa kansat toistensa kurkkuun ja aiheuttaa rajuja konflikteja. Silloin EU voidaan joko purkaa tai sitten pitää pystyssä armeijalla ja salaisella poliisilla.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=7994

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=8050

Nykytilanteen takana on isommat yhteiskunnalliset prosessit. Luultavasti nykykriisi liittyy Neuvostoliiton ja itäblokin purkautumiseen ja on jatkoa sille. Iso tekijä on varmaan myös Aasian nousu, joka on heikentänyt EU:n suhteellista asemaa ja sen kykyä riistää kehitysmaita.

EU ja eurooppa on luotu sekä työväestön että kehitysmaiden riistolla ja nyt kun molempien riistäminen on tullut vaikeammaksi ja riiston tuotto on heikentynyt myös EU sortuu.
http://www.studymode.com/essays/Exploitation-Women-Developing-World-60593.html

http://www.cgdev.org/blog/%E2%80%98exploitation%E2%80%99-relative-what-guest-work-visas-are-massively-beneficial-foreign-workers

http://taxjustice.blogspot.ch/2012/10/new-data-swiss-tax-privileges-for.html

http://carbonomics.net/MCsppub/11sp12/11sp12b.html

http://gambianewsonline.blogspot.fi/2012/06/europe-is-developed-through.html

Ymmärtääkseen Suomen aseman kannattaa muistaa, että Suomi ei ole osa sitä eurooppaa, jota pidetään euroopan todellisena ytimenä ja eliittinä vaan Suomi on pikemminkin riistettävä siirtomaa. Suomen asema rinnastuu enemmän riistettävään siirtomaahan eikä emämaahan (joka riistää siirtomaata).

Suomen poliittinen johto on halunnut viedä Suomea tähän ns. kovaan ytimeen, joka kykenee riistämään mutta ilmeisesti tämä ei ole onnistunut. EU:n mahtivaltojen kyvyttömyys riistää EU:n ulkopuolisia alueita sillä tehokkuudella, joka takaa niiden toiminnan tarkoittaa sitä, että riisto keskittyy nimenomaan EU:n sisälle.
http://jpoli.blogspot.fi/2013/05/amerikka-ei-voittanut-ii-maailmansotaa.html

http://jpoli.blogspot.fi/2011/08/neuvostoliiton-romahdus-ja-amerikan.html

http://jpoli.blogspot.fi/2012/02/tyynenmeren-vuosisata.html

http://jpoli.blogspot.fi/2013/01/kulttuurisota.html

http://markkinat-politiikka-media.blogspot.fi/2013/06/perussuomalaisten-maksama-hs-sivu-ottaa.html

http://ulkopolitist.wordpress.com/2013/05/27/puolueettomuutta-puolustamassa/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti