sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Yhdysvallat käy sotaa

Yhdysvallat on sotaa käyvä suurvalta. Sotaa käyvällä suurvallalla on suuret turvallisuusuhat.
http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2013/06/f-securen-hypponen-vastasi-usan.html

http://pjarvinen.blogspot.fi/2013/06/prismgate-on-varoitus-tulevasta.html

USA:n vakoilu johtuu pitkälti amerikan käymien sotien aiheuttamista turvallisuusuhista. Lisäksi Yhdysvallat valmistautuu uusiin sotiin: Iranin ja Syyrian miehitykseen.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=8107

Itse pidän selvänä, että Yhdysvaltojen vakoilu on laajempaa kuin nyt julkitulleet tiedot, koska Yhdysvalloilla on suuret tarpeet tiedolle vihollisten toimista.
http://yle.fi/uutiset/usan_tiedustelupomo_suomii_mediaa_urkintauutisista/6680003

Yhdysvaltojen vakoilu on kuitenkin laillista, koska suvereenillä valtiolla on oikeus taata turvallisuutensa kaikin mahdollisin keinoin. Yhdysvaltojen turvallisuusuhat ovat todellisia ja millään ulkovallalla ei ole laillisia oikeuksia estää Yhdysvaltoja turvaamasta laillisia oikeuksiaan.

Suomalaisten pitäisi suojella itseään eikä valittaa amerikkalaisten toimista, koska Amerikka loppupeleissä tekee kuitenkin mitä sitä huvittaa ja minkä se kokee oikeutetuksi. Amerikka ei missään tilanteessa tule kysymään suomalaisilta lupaa mihinkään.
http://fin.afterdawn.com/uutiset/artikkeli.cfm/2013/06/08/kommentti_kohtele_nettiliikennetta_kuin_postikorttia

Eurooppa ja Suomi ovat vain olleet sen verran avuttomia, että eivät ole koskaan viitsineet tehdä omia tietojärjestelmiään. Eurooppalaisten avuttomuus on täysin omaa syytä. Eurooppa ei ole halunnut käyttää turvallista Linuxia vaan on vapaaehtoisesti käyttänyt NSA:n soluttamaa Windowsia. Nokian Microsoft Phone kännykät ovat täysin tietoturvattomia amerikan vakoilulaitteita. Itse en sellaista käyttäisi mutta vieläkin löytyy ihmisiä, jotka valittavat amerikan vakoilusta ja silti käyttävät Microsoftin tuotteita. Ainut turvallinen vaihtoehto on Linux.
http://distrowatch.com/

Tietoturvasta ja vakoilusta on täysin turha puhua niin kauan kuin käytät Microsoftia, koska Microsoft tekee yhteistyötä NSA:n kanssa.
http://www.computerworld.com/s/article/9141105/NSA_helped_with_Windows_7_development

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=8113

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti