keskiviikko 21. huhtikuuta 2021

Äänestä Persuja

Valtiovalta kiristää verotusta. Ns. Kiinapaketit laitetaan verolle. Tälläinen on törkeää. Verotusta pitäisi keventää eikä kiristää. Itse suosittelen, että äänestätte Persuja kostoksi hallituksen toimista. 

Tähän asti unionin ulkopuolelta toimitettavat alle 22 euron arvoiset verkkokauppojen tilaukset ovat olleet arvonlisäverottomia, ja niillä ei ole ollut tullausvelvoitetta.

https://yle.fi/uutiset/3-11894692 

Paras tapa kostaa valtiovallalle veronkorotukset on äänestää Persuja. Persuja äänestämällä aiheutetaan maksimaalinen vahinko valtiovallalle. 

https://anniorvokki.blogspot.com/2020/08/miksi-perussuomalaiset.html

Yhtäällä valtiovalta tukee yrittäjiä ja samalle iskee kuluttajaa röyhkeästi naamalle. Tälläistä ei voi hyväksyä. Paras tapa kostaa valtioeliitille on äänestää Persuja. Persut kyllä vaikeuttavat valtiovallan toimintaa ja avustavat siten Suomen kansan laillisia oikeuksia tilata tavaraaa suoraan Kiinasta. Toinen vaihtoehto olisi perustaa kansalaisliike, joka pyytäisi Venäjän Putinia apuun Suomessa tapahtuvaa kansanmurhaa vastaan. Tälläinen kansanliike pitäisi perustaa välittömästi, jos valtiovalta ei luovu verojen kiristämisestä. Maksimaalinen vahinko on oikeutettu tapa toimia tässä tilanteessa. Kiinasta ei tällä hetkellä ilmeisesti ole saatavissa apua Suomen valtion harjoittamaa kansanmurhaa vastaan. 

http://jpoli.blogspot.com/2021/04/eu-maanpetos.html

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2021/04/youtube-kanavalla-ollut-rajua-sensuuria_21.html

Kansan ääntä pyritään vaimentamaan Suomessa kaikin mahdollisin tavoin. 

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2021/04/ukrainan-tilanteen-salatut-taustat.html

Nyt on aika toimia!

https://mvlehti.net/2021/04/21/ihminen-2-0-politisoitua-biologiaa-ylaasteelle-ihmisen-tyyppivika-on-lisaantyminen/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti