tiistai 20. huhtikuuta 2021

Kansa talkoisiin

Nyt elämme aikaa, jona Suom velkaantuu rajusti. Syömähampaat ovat tylsyneet. Paperiteollisuus syöksyy. Aikanaan toimittajat ja muut viheraktivistit olivat lopettamassa paperialaa. Nyt huuto on kova kun paperiala loppuu. Luonnon suojelu ei enää kiinnosta vaan leivästä on huuto. Moni "junnu" aikanaan huusi kurkkusuorana Applen kännyjä ja jätti Nokian kännyt hyllyyn. Nyt kansa maksaa näitä tekojaan. Karma on julma. 

Olisiko nyt ryhdyttävä talkoisiin? Vauvasta vaariin.

https://keltainenkahvipannu.blogspot.com/2017/03/piirakkatalkoot.html

http://tamapaiva.blogspot.com/2016/04/taloustalkoot-koyhat-tekee-tyot-rikkaat.html

https://sielunkirjat.blogspot.com/2019/06/suomen-talous-romahtaa-tassa-syyt.html

https://taiteenmaisterivesalainenarja.blogspot.com/2016/08/talkoot-puutarhassa-loppuvat.html

http://jpoli.blogspot.com/2021/04/timo-soini-homoikoni.html

https://fort-russ.com/2020/09/fidel-castros-1960-speech-to-the-un-did-more-for-anti-colonial-struggles-than-un-hyperbole-about-eradicating-colonialism/

Suomessa hallitus ottaa holtittomasti velkaa alaikäisten lasten piikkiin, ostaakseen itselleen kannatusta. Rumemmin sanottuna vallanhimossaan. Näköjään hallitus on sitä mieltä, että meidän jälkeemme saa tulla, vaikka vedenpaisumus. Tai Maailmanpankki ottamaan maan kontrolliin.

Kovin tukevaa matemaattista osaamista ei vaadita sen ymmärtämiseen, ettei velkaa tulisi enää ottaa euroakaan. Sen sijaan olisi vastuullista ryhtyä maksamaan heti takaisin tähän mennessä kasattua velkavuorta. Mutta kun on huimasti vallanhimoa, mutta vähän ymmärrystä, velanotto jatkuu. Demokratia on siitä huono järjestelmä, että jos ottaa velkaa pienemmän joukon maksettavaksi, kuin mille sitä velkarahaa jakaa, suosio kasvaa. Ja todella katala poliittinen lottopotti on ottaa velkaa niiden piikkiin, joilla ei ole vielä äänioikeutta. Siksi velkaa otetaankin lapsiemme maksettavaksi.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/kalle-isokallio/joukot-harvenee/

https://markkusiira.blogspot.com/2021/04/xi-jinping-aasian-talousfoorumissa.html

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2021/04/jatkuvatko-ekonomistien-vieroksumat.htmlKokeile Politiikka hakukonetta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti