perjantai 30. huhtikuuta 2021

Kaupalle kostettava Kiina pakettien ALV

Suomalainen kauppa juhlii kuluttajan kustannuksella. Ns. kiinapaketit menevät virolle. Tälläistä ei pidä Suomen hyväksyä vaan suomalaiselle kaupalle tulee kostaa Kiinapakettien verotus. Paras kosto on suosio sellaisia yrityksiä, jotka ovat ulkomaalaisia. 

Nyt kannattaa tilata kaikki mahdollinen Amazonista. Näin toteutat kansalaisvelvollisuuttasi kostaa kohtaamasi vääryydet. Kiinapaketit eivät ketään vaan ovat osa kuluttujan oikeuksia. Suomalaiselle kaupalle ei tule antaa sellaista kuvaa, että se vahingoittaa suomalaisen kuluttajan oikeuksia. 

https://www.amazon.se/

Tilaa Amazonista! Se on kuluttajan etu!

https://www.amazon.de/?currency=EUR&language=en_GB

Suomessa kuten niin monessa muussakin maassa oman kansan etua ei aja kukaan. Kyllä kauppiaiden etuja ajetaan mutta kuluttajan edut unohdetaan. Itse kannatan aina sitä, että jätetään ostamatta ja viedään raha muualla kostona. Isänmaan etu on kuluttajan etu; ei tuottajan. Kuluttajan etu on niin helppo unohtaa. Kuluttajien on vaikea kostaa mutta nykyään koordinoitu kosto on mahdollinen. Hallitukselle voidaan kostaa sen tekemät törkeät vääryydet äänestämällä Persuja. Persujen valtion on paras kosto hallituksen vääryyksistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti