perjantai 30. huhtikuuta 2021

Suomen Kristityt: Tehkää yhteistötä muslimien kanssa

Isänmaallisilla suomalaisilla ja muslimeille on paljon yhteisiä etuja. Molemmat ryhmät ovat kärsineet EU:sta. Suomalaisten ja muslimien edut ovat pitkälti yhdensuuntaiset. Edut ovat yhtenevät. 

https://yle.fi/uutiset/3-11909104

Ranska, Italia ja Saksa ovat Suomen luonnollisia vihollisvaltioita. Todellinen uhka ei tule Venäjältä vaan EU:sta. EU:n pysäyttäminen on suomalaisten etu. Yksinään Suomi pysty mutta muslimien kanssa yhteistyötä tehden se on mahdollista. 

http://rayhablogi.blogspot.com/2021/04/mita-eroa-on-eu-jasenyydella-ja.html

Moni suomalainen ei arvosta tarpeeksi muslimien työtä EU:n vastaisessa rintamassa. Ilman muslimeja EU voi kaataa. Suomen voimat eivät yksinkertaisesti riitä siihen. Ajatelkaa jos esim. Italiassa saadaan aikaiseksi muslimienemmistö, niin silloin EU:lta putoaa pohja pois, koska muslimit haluavat oman valtionsa. Muslimien etu=Suomen kansan etu. Tätä ei auta unohtaa.

https://www.valeursactuelles.com/politique/pour-un-retour-de-lhonneur-de-nos-gouvernants-20-generaux-appellent-macron-a-defendre-le-patriotisme/

2 kommenttia:

  1. Roskaa. Ristiretki olisi paljon parempi vaihtoehto kuin tehdä ystävyyttä vihollisen kanssa. Vihollisen kanssa joka ei lopeta hyökkäämistä.

    VastaaPoista
  2. Ei niitä vaihtoehtoja montaa ole. Jos ei haluta olla EU:ssa niin sitten täytyy keksiä jotain muuta.

    VastaaPoista