perjantai 2. huhtikuuta 2021

Neuvostoliittoa ei enää ole olemassa

Kansa haaveilee itsenäisyydestä Neuvostoliiton ollessa vielä olemassa. Moni unohtaa, että ns. Länsi ei ole sellainen paratiisimainen kansallisvaltioiden järjestelmä kuin patriootit kuvittelevat. Länsi on aina harrastanut väestön vaihtoja (Rooman imperiumi) ja vastaavia. Hävinneet on myyty orjiksi ja laitettu työskentelemään kaivoksissa. Mistä se tulee se käsitys, että länsi turvaisi ns. patrioottien edut? En tiedä. Aikanaan sodan jälkeen Neuvostoliitto (NL) turvasi suomalaisten itsenäisyyden mutta aikanaan tätä ei arvostettu tarpeeksi. Nyt kun Neuvostoliittoa ei enää ole olemassa, kansa vaatii samanlaista asemaa. Tälläinen ei ole mahdollista sillä Länsimainen järjestelmä ei samallalailla tunnusta kansojen oikeuksia kuin aikanaaan Neuvostoliitto. 

Itsenäisyys on mahdollista vain Neuvostoliiton turvatessa Suomen edut. 

https://mvlehti.net/2021/04/02/olimme-kerran-suomalaisia-kolumni/

Aikanaan moni huusi aikanaan kurkkusuorana Neuvostoliiton vastaista propagandaa, mutta monella samalla unohtui, että Suomi oli olemassa, vain niin kauan kuin, Neuvostoliitto turvasi sen rajat ydinaseilla. 

https://100leijonaa.fi/suomalainen-patriootti/

Länsimaisessa järjestelmässä Suomelle on varattu alusmaan rooli lähinnä raaka-aineiden tuottajana. Suomi pidetään hiljaisena maahanmuutolla ja muulla sellaisella. 

https://english.pravda.ru/world/142576-donbass_war/

Aikanaan moni huusi kurkkusuorana Neuvostoliiton vastaista propagandaa ja tänään sama porukka huutaa kurkkusuoran EU:n vastaista politiikkaa. Miksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti