torstai 21. kesäkuuta 2012

Lupiiniviha vihapuhetta?

Lupiiniviha on vihapuhetta Lupiinia kohtaan ja siten ankarasti rangaistavaa.

Lupiini on ollut ongelma jo vuosikymmeniä tienvarsilla. Koko ajan se levittäytyy tienvarsilta ja olisi paikallaan havahtua asiaan, sillä nyt esimerkiksi käyttämättömät pellot alkavat täyttyä lupiineista. Jos lupiini pääsee levittäytymään lehtoihin, niin se onkin sitten hankala paikka, koska lehdot ovat niitä monimuotoisimpia ympäristöjä Suomessa, Lehtomaa sanoo.
http://yle.fi/uutiset/tienvarsikaunotar_ja_pientareiden_pahis_tuhoaa_muut_salakavalasti/6186174

Todellisuudessa mitään alkuperäistäkasvillisuutta ei ole vaan koko kasvikunta on jatkuvan evolutiivisen kilpailun kenttä. Heikot kasvit sortuvat elon tieltä kun vahvat kasvit porskuttavat.

http://www.karjalainen.fi/fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/8348-lupiinit-ja-jattipalsamit-leviavat-hallitsemattomasti

Onko lupiini viha hyvin piilotettua vihaa maahanmuuttajia kohtaan?

Muutos elämän kiertokulussa koskee kaikkia, sekä kasveja, eläimiä että ihmisiä. Yritykset syntyvät ja kuolevat, samoin kansakunnat. Elämänpyörää ei voi kahlita.

Kuolemanpelko on peloista suurin ja se saa ihmisen pelkäämään kaikkea vierasta ja uutta. Samalla lailla kun kasvit vaihtuvat, sama koskee myös kaikkea muuta elämää, myös ihmistä. Ihmisellä ei ole mitään erikoissijaa maailman evoluutiossa. Ihminen on yhtälailla katoava laji.

Minkä takia ns. vieraslajeja vastaan pitäisi taistella? Elämän laki on, että vahvimmat lajit jäävät ja muut katoavat. Tätä laki kun noudatetaan niin ongelmia ei tule. Elämän lain vastustaminen on turhaa, samoin elämän pyörän.
http://jpoli.blogspot.fi/2012/06/nokia-taistelee-elamastaan.html

http://jpoli.blogspot.fi/2012/06/sensuuri-etenee.html

http://jpoli.blogspot.com/2012/06/leipajonoista-arkipaivaa.html

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti