keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Hyökkäys Syyriaan

Syyrian presidentti Bashar al-Assad näyttää laskevan, että hänellä on resursseja haastaa Turkin kautta myös Nato. Kuunteleeko hän neuvonantajiaan vai eikö enää kuuntele?
http://www.karjalainen.fi/fi/mielipiteet/mielipiteet/paakirjoitus/item/8547-syyria-harkkii-vaarallisilla-rajoilla

Amerikan hyökkäys Syyriaan tapahtunee kohtapuoliin.
Turkin ulkoministeri Ahmet Davutoglu sanoi sunnuntaina, että perjantaina Syyrian toimesta alasampuman F4-hävittäjän tuli ammutuksi alas ilman varoitusta ja kansainvälisessä ilmatilassa. Seuraavaksi Turkin johto keskustelee välikohtauksesta NATO-liittolaistensa kanssa tiistaina järjestettävässä hätäkokouksessa.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=4168

Yhdysvallat (Nato) hyökännee jokatapauksessa Syyriaan. Syyrian kannalta lienee siten saman tekevää ampuuko se alas Naton koneita vai ei.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=4122

Naton kannalta ongelmalliseksi voi nousta, jos sota leviää Iraniin ja sitä ympäröiviin maihin. Turkissakin voi tapahtua Islamilainen vallankumous, jos Amerikka puuttuu alueen asioihin. Yhdysvaltojen hyökkäys Irania vastaan tulkittaisiin luultavasti hyökkäykseksi Islamia vastaan.
http://www.khilafah.com/index.php/analysis/middle-east/14129-egypts-farcical-presidential-election-makes-a-mockery-of-the-sacrifices-of-the-revolution-and-strengthens-americas-control-over-egypt

Muslimistrategikot ilmeisesti haluavat houkutella Amerikan hyökkäämään Islamin pyhille maille ja tämä sitten aktivoisi muslimit maailmanlaajuisesti Khilafahin taakse. Hillary Clinton näyttää valmistautuneen pelaamaan roolinsa siten, että Islam yhdistyy.
http://jpoli.blogspot.fi/2012/06/globaali-taistelu-vallasta.html

http://english.pravda.ru/hotspots/conflicts/25-06-2012/121471-russia_china_syria_libya-0/

http://www.kansanuutiset.fi/mielipiteet/paakirjoitus/2823319/turkin-ja-syyrian-kostonkierre-estettava

Hillary Clinton on kannattanut iskuja ja siten voidaan hyvin olettaa, että Khilafahin syntymisen edellytykset täyttyvät pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti